Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Bildirim sesini yanlışlıkla değiştirdim s24 ultra nın kutusundan çıktığındaki bildirim sesin nedir bulamadım da View Post
S23 ultraya Eylül güncellemesi geldi mi? Cihazım server kayıtlı 1 temmuz yazıyordu en son güncelleme. Csc kodunu TUR yapınca ağustos güncellemesi... View Post
Eylul güncellemesi ile birlikte telefonun şarjı hızlı tükenmeye başladı. Pili medya seçme aracı diye bir uygulama hızla bitirmeye başladı. Pilin hızlı... View Post
Arkadaşlar günaydın. Parlaklığı normal olarak seçmeme rağmen bir çok video da kendiliğinden parlaklık yükseliyor, çözüm öneriniz var mı? View Post
S23 için güvenlik güncellemesi yayınlanmış 09.24.2024 de. 6.1.1 ile gelen sorunlar çözülmüş mü test eden var mı? View Post
Merhaba arkadaşlar telegram da ki oyunlar çok şarj yiyor daha doğrusu telegram gün de aralıklarla oyunlara bakıyorum normalmi bu kadar çok şarj yemesi... View Post
Arama açarken direk hoparlör e alıyor bu sorun nasılsın geçer yardım edinnn View Post
Arkadaşlar şu an 5 bendeki Superonline fiber 50 megabit.. wi'fi 6 yi almaya degermi.. cekimde falan veya başka neyde avantajları var..daha hızlı... View Post
User | Likes Count |
---|---|
807 | |
656 | |
505 | |
442 | |
351 |