cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Batarya problemi

(Topic created on: 2 weeks ago)
18 Views
İbrahimAs16
Active Level 7
Options
Galaxy S

Selam arkadaşlar benim telefonun bataryası yaşam kalitesi zayıf diyordu. Bende bugün orjinal batarya ile değiştirdim ama yine yaşam kalitesi zayıf diyor ve şarjı hala hızlı bitiyor. Belli kullanımdan sonra düzelme ihitmali olur mu yoksa tekrardan telefoncuya mı götüreyim 

7 Comments
Deep_S22
Active Level 7
Galaxy S
Teknik servis düzeltmesini yapmamış, genelde batarya değişince bir cihaza bağlayıp bataryayı sıfır olarak ayarlarlar.
İbrahimAs16
Active Level 7
Galaxy S
Arka kapağınıda yapıştıramamış alt tarafı ayrık duruyor yarın mecbur tekrar götürcem sizin dediğinizide söylerim belkide cihaza bağlamadı
0 Likes
Deep_S22
Active Level 7
Galaxy S
Olabilir, götür bi. Benim de açıp kapama tuşunu takmamışlardı, kilifi çıkarınca düşüyor, useniyorum götürmeye.
mehmetakdag
Active Level 10
Galaxy S
Yetkili teknik servise mi vermiştiniz.
0 Likes
İbrahimAs16
Active Level 7
Galaxy S
Hayır mahalledeki telefoncuya verdim
İbrahimAs16
Active Level 7
Galaxy S
Telefonun garantisi falan da bitti 4 senelik telefon
0 Likes
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba İbrahimAs16,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin. 
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın. 
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin. 
• Gereksiz uygulamaları kapatın. 
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
 • Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın. 
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın. 
• Arka ışık süresini azaltın. 
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes