cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bağlantı ön izlemesi gözükmüyor

(Topic created on: 08-31-2024 01:27 AM)
195 Views
yg724
Active Level 1
Options
Galaxy S

A52 modelinde linki sohbet kısmında göndermeden üzerinde önizleme çıkardı resimli ve altında kısa yazı s24 ultra ile gözükmüyor bunu nasıl açıcam örnekte görüldüğü gibi diğer kişilerin gönderdiği gözüküyor bende gözükmüyor 

image

14 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Bu WhatsApp ile alakalı bir durum. X'e istek atamıyor gibi görünüyor
yg724
Active Level 1
Galaxy S
Bu arada diğer başka linkler içinde aynı şey oluyor onu yazmayı unuttum
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Dediğim gibi istek gönderemiyor anlaşılan. Varsa kullandığınız DNS'ten kaynaklı olabilir. Veya operatörünüzün kullandığı DNS'ten kaynaklı olabilir
0 Likes
yg724
Active Level 1
Galaxy S
DNS yok başka bir sorun var sonuçta a52 modelinde böyle bir şey yoktu. S24 ultra ile alakalı sorunsa onu bilemicem
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Bu genelde cihaz kaynaklı bir sorun değildir. Uygulama bazlıdır. Aynı sorunu bende yaşadığımı farkettim1725057261534_1725057261526_0.jpg
yg724
Active Level 1
Galaxy S
Şaka gibi sen gel a52 modelinden geride kal
Aynı şey Twitter da yabancı yazıyı çeviride de var normalde seçerdin çevir derdin Google translate açılırdı şimdi başkası dedi ana menü tuşuna uzun bas tüm sayfa çeviri var tmm buda güzelde eski hali daha hızlı pratikti anladığım kadarıyla a52 de olduğu gibi de yapılamıyor çünkü çevir dediğin de Samsung çevirisi açılıyor ve halaaaaa Türkçe yok orada1725057499311.jpg
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Şöyle Çeviri modeli yeni sürümlerde artık kullanılmıyor. Genelde Google üzerinden aratma yapılıyor. Aynı deneyimi yaşamak için DeepL kullanabilirsiniz
0 Likes
kOftiii
Active Level 4
Galaxy S
Gönderdiğinizde demi çıkmıyor? Bağlantı adresi olarak mı kalıyor sadece?
0 Likes
yg724
Active Level 1
Galaxy S
Zaten hızlıca gönderirsen yani a52 modeli için diyorum direk resimde ki gibi iki saniye süre içinde gitmeden önizleme çıkıyor ve diğer kişilerde ki gibi gözüküyordu
0 Likes