cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

BİLDİRİM AYRINTI GİZLEME

(Topic created on: 07-06-2024 11:27 PM)
834 Views
VEZİROĞLU
Active Level 6
Options
Galaxy S
Samsung S23 Ultra'da bir uygulama açıkken bildirim geldiği zaman içeriği de gösteriyor. Fakat ben bu içeriği gizleyip yalnızca bildirim gönderen uygulamanın simgesi görünsün istiyorum. Bununla ilgili bir ayarlama var mı? Bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok memnun olurum...
16 Comments
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy S
Örnek olarak Members'tan verdim.
0 Likes
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy S
Ama sanırım olmayacak çünkü siz öyle zannediyorum ki Orada "Açılır pencerede" sadece simgenin gözükmesini sadece içeriğinin gözükmemesini istiyorsunuz. Doğru mudur?
VEZİROĞLU
Active Level 6
Galaxy S
Aynen öyle hocam. Meselâ arkadaşla film video izlerken, yukardan mesaj uyarısıyla içeriği çıkıyor. Ben o mesajın görünmemesini gizlemek istiyorum.
0 Likes
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy S
Birde bu ayarı kilit ekranında mı istiyorsun yoksa uygulamada gezindiğin esnada mı olmasını istiyorsun ona göre yardım etmeye çalışacağım.
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy S
Hallettiniz mi altta yeni bir şeyden daha bahsettim belki olmadıysa o işinize yarayacaktır.
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy S
Ayarlardan Bildirimlere girin sonra Bildirim açılır pencere stiline girin Oradan "Özeti Görüntülenecek Uygulamalar" seçeneğine basın resimdeki gibi istediğin uygulamayı kapatarak dene birde. O zaman İnşaAllah olacaktır.1720353326581.jpg1720353326586.jpg
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy S
Birde bunu deneyin belki olur