cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Aylık güncellemeler

(Topic created on: 06-22-2025 05:42 PM)
54 Views
merzifonlu
Active Level 5
Options
Galaxy S

Artık s23 serisi telefonlar 2 yıllık oldu ve aylık güncellemeleri geç almaya başladık. Ancak o kadar geç alıyoruz ki resmen ay sonu geliyorlar. Yani haziran ayı güvenlik güncellemesi hala daha gelmemiş durumda ve geldiğinde de temmuza geçmiş olacağız. Samsung'a sorarsak 5 yıl güvenlik güncellemesi desteği var telefonumuzun ancak bu haliyle pek de bir anlamı yok. Haziran ayı boyunca tüm açıklar telefonumuzda var olmaya devam ettikten sonra güncellemeyi alsak ne olacak? Kısacası bir an önce bu güvenlik güncellemelerinin veriliş tarihleri revize edilmeli. Böyle rezalet bir güncelleme takvimi olamaz. Bizde böyleyse s22 ve s21leri düşünemiyorum bile. Başka bir deyişle, Samsung hala daha 2 yıldan sonra pek de güncel kalamayan telefonlar üretmiş oluyor. Güncelleme politikası falan yok bu markanın. Yazılım ekiplerini boş yere yoruyorlar. Adamların yaptığı mesaiye yazık. Açık açık 2 yıldan sonra güncelleme desteğini kesiyoruz desinler de bari biz de başımızın çaresine baksak. Custom romlar bile daha iyi güncelleniyor.

15 Comments
Furkan_1
Active Level 8
Galaxy S
Yanlıs düşünüyorsun s22 s21 fe bile güncelleme aldı fakat s23 üzerinde genis kapsamlı bir güncelleme vereceği söyleniyor onun için gecikti
merzifonlu
Active Level 5
Galaxy S
Alakası yok, 17 haziranda Kore'de güncelleme dağıtıldı s23ler için. Boş yere bekliyoruz. Çok muhtemelen Abd'dekiler için de yayınlandı. Sorun tamamen güncelleme politikasıyla ve takvimlendirmeyle alakalı. Kore'ye verilen güncelleme 5 gündür bize niye verilemesin?
0 Likes
Furkan_1
Active Level 8
Galaxy S
Sonucta verildi bu Türkiye ile alakalı bir sorun türkiyeye vermiyorlar
0 Likes
merzifonlu
Active Level 5
Galaxy S
Onu diyorum ben de. Dağıtımda olan bir güncelleme bu kadar geç verilmemeli. Temmuza gireceğiz ve haziranı bekliyoruz. Google play sistem güncellemesi konusuna değinmiyorum çünkü google kendi cihazlarını önceliyor haliyle. Oradaki gecikmeyi, samsung'un dağıttığı güncellemeyle telafi edebiliyoruz ayrıca. Aşağı yukarı aynı açıkları yamıyorlar. Ancak iki yılı geçince Samsung'un güncellemeleri de aksıyor. Gider custom rom yüklerim, aylık güncellememi vs umursamam. Bana ne diye güncelleme ömrü uzadı vs diye reklam yapıyorlar boş yere. Note 5 cihazımın güncelleme desteği bitince yaptığım gibi custom rom'a geçeceğim en sonunda. Tek kelimeyle rezalet şu yapılan.
0 Likes
Zafercan
Active Level 8
Galaxy S
O adama hak veriyorum ama merak ettim kapsamlı derken?
0 Likes
GaMekinG44
Active Level 8
Galaxy S
S23Fe de kötü oda mı aynı
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 4
Galaxy S
Güvenlik güncellemelerinin belli bir tarihi yok o ay içinde rastgele bir tarihte geliyor. Güvenlik güncellemelerinde en üst model ilk alır diye bir kural da yok mesela S21 Fe 1 hafta önce aldı ama S22 s23 almadı. Gelir merak etmeyin
merzifonlu
Active Level 5
Galaxy S
Hocam söylediklerinin tek bir anlamı var: güncelleme politikaları saçma. Belirli bir tarihleri de var ayrıca. Güncellemenin kapsamına ilişkin güncelleme günlüklerini incelerseniz, bulunan açıkların neler olduğu vs ayrıntılı yazar. Dolayısıyla bir tarihi ve işlevsel olacağı dönem var. Şu anda bu haliyle haziran ayı boyunca tüm açıklar mevcudiyetini korumuş oluyor.
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 4
Galaxy S
Türkiye'ye geç gelmesi konusunda size katılıyorum hep böyle yapıyorlar en geç Türkiye alıyor