Resolved! Solved

Original topic:

Arkadaşlar merhaba herkese. Galaxy S20fe

(Topic created on: 08-30-2022 01:16 PM)
824 Views
Who_am_I
Active Level 2
Options
Galaxy S

Dün akşam 871 mb büyüklüğünde güvenlik yaması güncellemesi geldi. Güncellemeden sonra telefon açık iken prize takıp şarj almada sorun yaşıyor. Yani birkaç dakika şarj olduğuktan sonra pilin yüzdelik oranı sabit duruyor, şarj almıyor. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Who_am_I,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Kablo ile şarj" alanından kontrol sağlayınız. Samsung onaylı farklı orjinal bir şarj aleti ile deneme yapınız. Sorunun devamı halinde cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. 

İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not:
• Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.
• Güvenli Klasörün yedekleme özelliği, 2021'den beri piyasaya sürülen Android R OS tabanlı Samsung mobil cihazlarında artık mevcut değildir. Her uygulamanın Smart Switch veya yedekleme özelliğini kullanarak gerekli verileri yedeklemeniz önerilir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

16 Comments
denizciTR
Active Level 6
Galaxy S
Biliyoruz hepimiz sorun ne diyecek olursan onu bilmiyoruz 🤣
Who_am_I
Active Level 2
Galaxy S
Gardaş sorun, telefonun şarj olmaması dedim ya. Şarj olması için telefonu kapatarak şarja takmam lazım 😊
berkay67
Active Level 3
Galaxy S
Bu sorun 15 w lık ve 25 w lık iki şarj aletinde şarj ederken mevcut mu? Yoksa sadece birinde mi oluyor bilen var mı acaba ?
Who_am_I
Active Level 2
Galaxy S
25 w orjinal samsungun hızlı şarj aletini denedim sadece
Who_am_I
Active Level 2
Galaxy S
Herkeste var mı bu sorun acaba?
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben 15w ile şarj ediyorum