Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Samsung genelinde mayıs ve haziran güncellemesi sonrası çoğu telefonda ısınma sorunları başladı. S serilerinden A serilerine kadar çoğu cihazda ısınma... View Post
Arama arka planlarınızı paylaşır mısınız? View Post
Samsung açık bir duvar kağıdı ayarladığımda ana menü yazıları siyah oluyor bunu beyaz olarak nasılsın ayarlayabiliriz dostlar. View Post
Galaxy s24 feön cepte yamulur mu yamulma riski var mı bu telefonda View Post
S25 ultra View Post
Galaxy S23 U cihazıma manuel now brief ekledim ama bu sadece haber ve hava durumunu gosteriyor gün sonunda ne kadar yürüdüğümü fln... View Post
Galaxy s10 duvar kağıdını yaptım çok hoş oldu biraz nostaljik ve süper oldu 🥸 View Post
S22 model telefonum one ui 7 güncellemesinden sonra bazen donmaya paneli çekerken kasmaya başladı. View Post
dün akşamdan beri instagram a giremiyorum girince uygulama crash yiyiyor direk kapanıyor. çözmek için denediklerim : -uygulama ön belleği... View Post
User | Likes Count |
---|---|
883 | |
660 | |
517 | |
492 | |
489 |
User | Count |
---|---|
56 | |
53 | |
28 | |