MEHMETSABIH
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-08-2024 10:45 PM in
Galaxy S
s24 ultra kulanıcıları sizden ricam mobil şebeke kapsama alanı nasıl sizde eski twlefonumda bulunduğum konumda 3.4 diş şebekw çekiyordu bu oran s24 ultrada sürkli değişken olup en fazla 2 diş çekiyor bunu farklı telwfonlarla denedim sorun aynı gene s24 hltra yla alaklı wıfı kapsama alanıyla ilgili benim modem balkonda eski telefonumda evden ayrılırken 140 metrwlerde wifim le bağlantım kesiliyordu eşimin iphome 13 pro max ındada aynı kapsama alanıda bağlamtı kesiliyo faka s24 ultrada 300 metre uzaklaşmama rağmen halen çekiyor be stabil bağlantı sağlıyor anlamadım sanırım wifi şebekesi güçlenirken mobilde bu tam tersi sizdede aynı sorun varmı
6 Comments
muratt123
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-08-2024 11:06 PM in
Galaxy S
Merhaba,
Wifi bağlantısı oldukça iyi ve stabil çalışıyor. Ancak, mobil şebeke bağlantısı konusunda bazı sorunlar yaşıyorum. Sinyal gücü oldukça düşük ve **bleep** **bleep** bağlantı kopuyor. Ayrıca, cihaz bazen wifi aramasında sorun yaşıyor ve bazen hiç arama yapmıyor.
Wifi bağlantısı oldukça iyi ve stabil çalışıyor. Ancak, mobil şebeke bağlantısı konusunda bazı sorunlar yaşıyorum. Sinyal gücü oldukça düşük ve **bleep** **bleep** bağlantı kopuyor. Ayrıca, cihaz bazen wifi aramasında sorun yaşıyor ve bazen hiç arama yapmıyor.
MEHMETSABIH
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-08-2024 11:10 PM in
Galaxy S
Bende wifide problem yok ama mobil şebeke de stabil değil eski telefonlara nazaran sanırım s24 ultra genel bi sorun inşallah yazılımsaldır
GLXY_AI_S23_S24 ULTRA
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-08-2024 11:14 PM in
Galaxy S
Şebek sorunu yazmışsın 😄
MEHMETSABIH
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-08-2024 11:21 PM in
Galaxy S
Malesef s24 ultrayla ilgili bi mobil şebeke sorunu mevcut bunu burda yayalımki diğer kulanıcılarda varmı yokmu öğrenmiş olurz eğer varsa bunula ilgili gerkli mercilere ulaşamaya çalışacağız hoşça kalın
MEHMETSABIH
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-08-2024 11:41 PM in
Galaxy S
Bu platform üzerinden ekran görüntüsü vb dökümanları talep ederswniz size göderebilirim