cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Arayan kişinin fotosunu full EKRAN GÖRME mümkün mü

(Topic created on: 06-06-2024 12:39 AM)
4146 Views
Bilemedim_şımdı
Active Level 7
Options
Galaxy S
Arkadaşlar telefon geldiğinde arayan kişinin fotoğrafını full ekranda yarım değil kare değil full bir şekilde görmek istiyorum sanırım telefonda böyle bir imkan yok var ise söylerseniz sevinirim yok ise önere bileceginiz proglam var mı
49 Comments
Galaxy S
Bende merak ettin olacak mı dıye kaydettığın no rehberden bul yani kişilerden
EnesDersmek34
Active Level 5
Galaxy S
Denedim yaptım bende attığım resim gibi oluyor kişiye özel resim eklediğim zaman arama yaptığım da veya arama aldığım zaman olmuyor küçük ekran resim oluyor
0 Likes
Galaxy S
Rehbere girdiğinde sağ altta kişiler var herhangı bırının üstüne bas i harfi ne bas sağ altta daha fazla gir arama arka planı çıkıyırsa tm
EnesDersmek34
Active Level 5
Galaxy S
Kalbi güzel kardeşim denedim diyorum olmuyor yazdım ya kac kez küçük ekran resim oluyor bosver önemli değil ben sadece fikrimi yazmıştım :)
0 Likes
Galaxy S
Tm o zaman sıkıntı yok bende öyle oluyor
0 Likes
Galaxy S
İşin garip kısmı şuan annem ve kardeşime foto ayarladım her ikiside duruyor şuan arama yapmak için deneme imkanım yok malesef ama her iki profile baktığımda her iki profil resimleri duruyor
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Maalesef Tam Olarak O şekilde Olmamakta Farklı Bir Mantıkta. 😊
Ama Burada da Düzgün Bir Ar Yada Kişinin Yapay Ortamda ki Fotoğrafı işe Yarayacaktır.
Tabi Normal Fotoğrafıdır Dahil.
AliEray
Active Level 4
Galaxy S
4. Fotoğraftaki video duvar kağıdını masıl yaptınız hocam bende yok
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Sistem İçinde Bulunan Video Arka Plan Seçeneği Kardeşim. 😊
Eğer Yoksa Cihaz'a Koyulmamıştır Demektir.
0 Likes
Galaxy S
Zaten var o özellik full ekran ama her resim olmuyor yada telefon hafızasında olması lazım