cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Aramıza yeni kişiler gelebilir

(Topic created on: 12-17-2024 09:30 PM)
176 Views
Options
Galaxy S

ilginçtir ki, birçok iPhone kullanicısi, yapay zeka özellikleri önemli ölçüde iyilesirse Galaxy cihazlarına geçmeye istekli olduklarını söylüyor!

~Alıntı
7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bence Şuan Öyle Özellikle Silme Konusunda Birşeyleri Muazzam İşler Çıkartıyor Ve Apple'ı Bildiğiniz Yerin Dibine Gömdü
Galaxy S
Bencede
Galaxy S
Sonra apple gibi samsungda birsuru para ister diye korkuyom da kullanicisi artinca rekabet azalinca. Samsungla rekabet edebilen 2firma var zaten. Apple coktu desek Huawei var işte o da çöker google desteği yok samsung tekler çok guzel de olabilir çok kotude ongörülemez
0 Likes
Galaxy S
Aslında Huawei'yi sayma; kaç kişi alıyor ki? Ya Samsung ya Apple ya da kaçak Xiaomi. Samsung'un bir rakibi Apple, aslında tam tersi; Samsung çoktan geçti Apple'ı. Sadece ön yargı ve cahillik diz boyu. Samsung kendini daha iyi tanıtması gerekiyor sadece.
0 Likes
Galaxy S
Evet ya. Gizli özellikler cart curt yapinca cihaz ciddi güzelleşiyor mesela
0 Likes
Galaxy S
Yenilikçlik acisindan saydim huaweiyi. Pek kullanicısi yok ama kullanicilari baya sadık benim gördüğüm. Ekosisteme gidiliyor. Birde Laptop ve tabletleri iyi satiyor denebilir telefonlari pek satmasa da(afon parasina verirse olcagi bu :))
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
İki markada farklı deneyimler sunuyo geçen bir teknoloji mağzasında birisi ile karşılaştım s24 lere bakıyodu bi kaç dk konuştuktan sonra profosyenel kameraya sahip olduğunu ama sırf yapay zeka için samsunga baktığını söyledi aldida belkide ben ordaki satıcıdan daha fazla işe yaradığım için olabilir , bir samsungcu daha kazandırdım desek yalan olmaz
0 Likes