cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Araç içi inverter

(Topic created on: 07-10-2024 10:58 AM)
166 Views
Emin58
Active Level 5
Options
Galaxy S
Araç içi çakmaklığı 220 prize dönüştüren inverter almayı düşünüyorum. Asıl soru orijinal Samsung şarj adaptörünü bu şekilde invertere bağlayıp araçta kullansam , inverter adaptöre Bi zarar verir mi ?
16 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Normalde vermemesi gerekir ancak yine de güvenemezsin eğer markasız kalitesiz bir şey alırsan aldığın fiyattan daha çok cihaza zarar vereceği için masraf etmiş olursun bir de şu var bu sıcak günlerde hiçbir şekilde hiçbir cihaz ile telefonu arabada şarj ettirmeyi ben şahsen önermiyorum çünkü zaten cihaz şarj esnasında ısınıyor hava da sıcak daha çok ısınır
Emin58
Active Level 5
Galaxy S
Orijinal adaptör ile süper hızlı şarj ederken hiçbir şekilde ısınmıyor s23
Emin58
Active Level 5
Galaxy S
Lakin arabada sıradan çakmaklık şarjını bağlayınca ısınıyor ve yavaş şarj oluyor
Emin58
Active Level 5
Galaxy S
Bu yüzden araç içine piriz düşündüm
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evde yaptığın şarj işlemi ile yani priz üzerinden yaptığım işlem ile arabada yaptığın bir olmaz bak kendin söylemişsin arabada takıyorum ısınıyor ve yavaş şarj oluyor diye çünkü yeterli akımı veremiyor sen oraya inverter da alıp taksan yine arabada koruma olduğu için çok yüksek akımlarda cihazımı şarj edemez arabanın aküsünü korumak için yapıyorum bunu da onun için bence boşa masraf edersin
Emin58
Active Level 5
Galaxy S
Teşekkürler
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Rica ederim ama onun yerine şunu yapabilirsin mesela bence daha mantıklı olur kablosuz USB ile takılan şarj cihazlarından bir tane alıp arabanın USB portuna takarak telefonu o şekilde de şarj edebilirsin evet yine yavaş şarj olur ama en azından daha pratik olur senin için daha az yer kaplar daha az maliyetli olur
0 Likes
Emin58
Active Level 5
Galaxy S
Anladım reis , sağolasın
Emin58
Active Level 5
Galaxy S
15w Bi kablosuz şarj alayım en iyisi