Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
s21 fe telefonumda pubg oynarken 2. elden sonra ellerin yanıyor o derece bi sıcaklık var.snapdragonlu versiyonu kullanıyorum View Post
One ui 7 sonrası pil ciddi hızlı bitiyordu. %100 ile 3 saat ekran süresi alıyordum. Pili %100 yapıp 30dk bekledikten sonra çektim ve telefon kapanana... View Post
S23 ultra kullanıyorum ve Instagram'da gezerken telefon donuyor tekrar başlatılıyor, bu sorunu yaşayan var mı ? Teli sıfırladım iki kere farklı... View Post
Lightroomda oynama yapılmıştır. View Post
Hangisini almalıyım çok kararsız kaldım View Post
Arkadaşlar yok mu şöyle kaliteli duvarkagidi uygulaması s25 ultranin çözünürlüğüne yetişemiyor kalitesiz görünüyor çoğu View Post
Yaklasik 1 yildir s23fe kullaniyorum aldigimdan beri sarji cok hizli bitiyor ve bittiginde sarja taktigimda 0dan 1e cikmasi icin yaklasik 5-10dk... View Post
Gençler güncelleme aldım çok güzel oldu Fakat güç tasarrufu modunda olmasına rağman çok daha fazla şarj yiyiyor. Akşam eve gittiğimde enaz %70 ile... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1642 | |
1357 | |
1234 | |
921 | |
811 |
User | Count |
---|---|
52 | |
44 | |
44 | |