- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Şu ana kadar farkettiğim; instagram ve mail uygulamalarından bildirim gelmiyor.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-24-2023 12:04 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-24-2023 01:35 PM in
Galaxy S1. android 13 kullanırken son zamanlarda sorun yoktu. evet andorid 13 ilk çıktığında benzer sorunlar vardı. mesela instagram sorunu vardı ama mail sorunu yoktu.
s23 modeline geçtiğimden beri sorun yaşıyorum. telefonunu değiştirecek olanlar bir kaç kez daha düşünün. samsung yazılım alanında ciddi sorunlu.
biraz önce müşteri hizmetlerine bağlandım. birlikte telefonumu sıfırladık. değişen hiç bir şey yok. hatalarını kabul ederek yazılımları düzelteceklerine benim var olan ayarlarımı sildiler.
bir sorunla karşılaştıklarında ilk şüpheli kullanıcı oluyor. dediklerini yapıyorsun ama hala bir şeyleri yanlış yapmışız gibi suçlanıyoruz.
en bilgisiz bir insanın bile anlayacağı şekilde yazıyorum.
s21fe kullanıcıydım. telefon zaten çok yeni. tüm bilgilerimi yedekledikten sonra yeni telefon modeli olan s23'e geçtim. tüm bilgilerimi de oraya aktardım. özel, farklı bir şey yapmadım. başka bir işletim sistemin geçmedim. eski bir işletim sistemi kullanmadım. bu kadar basit bir işlem sonrasında benim bilgilerim yeni telefona geçmiyorsa, hala sorunlar yaşıyorsam, hala telefonumu sıfırlamak zorunda kalıyorsam samsung yazılımlarının amacı nedir? samsung desteğinin amacı nedir? "ama çok yeni yeaaa" diyerek bunları normalleştiren insanlar neyin kafasını yaşıyor?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-24-2023 01:58 PM (Last edited 11-24-2023 01:58 PM ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-24-2023 02:15 PM in
Galaxy Sneden sallayayım? kullandığım telefon ile yaşadığım sorunları ayrıntı vererek anlattım.
ben bugün iphone almıyorsam 1. sebebi; şuan kullandığım telefondaki bilgilerimi sorun yaşamadan aktarmak ve sorunsuz şekilde yeni telefonumu kullanabilmektir.
eğer yeni bir dünya para vererek telefonumu yenilediysem üzerine bir de sorunlar yaşamak istemiyorum.
sorun yaşayan insanlar sorunlarını yazmazsa, veya firmalar kullanıcı sorunlarını dikkate almazsa, markalar kendilerini geliştirmez ve tutunamazlar.
marka fanboyluğu yapan niteliksiz kişilerde, sorunları çözmek yerine kişilerle uğraşırlar. burada bir tek sorundan bahseden ben olsam benim kullanımımda sorun var diyebiliriz ama bir çok insan çok çeşitli sorunlar yaşıyorlar. bu konular artık haberlere yansıyor. ios tarafında da sorunlar duyduk ama hemen güncellemeler ile düzeltmişler. peki samsung bu konuda ne yaptı?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-24-2023 02:25 PM in
Galaxy S