cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 14 Nfc ile ödeme

(Topic created on: 01-01-2024 09:11 AM)
737 Views
ferhats
Active Level 4
Options
Galaxy S
Arkadaşlar merhaba android 14 geldiğinden beri nfc ile ödeme yapamıyorum bu sorunu başka yaşayan var mı
10 Comments
Galaxy S
bunun nedeni android 14'te pil optimizasyonu daha ileri seviyede olduğu için sistem uygulamalarını veya ödeme yapacağınız banka uygulamasına uyku moduna almasıdır
0 Likes
ferhats
Active Level 4
Galaxy S
Hayır bu yüzden olduğunu düşünmüyorum çünkü özellikle ödeme yapacağımda banka uygulamasını açıyorum ama yinede hata veriyor
sparrow3
Active Level 4
Galaxy S
Sorunla ilgili hata raporu oluşturduktan sonra members destek'e yollayabilirsiniz. Bunun dışında tanılama kısmında NFC'yi tanılamayı deneyebilirsiniz.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar > uygulamalar > aratma kısmına NFC yaz > depolama verisini silip cihazı yeniden baslat.1704092350569.jpg1704092350607.jpg
0 Likes
Samsung80
Active Level 8
Galaxy S
Banka uygulamasından temassız ödemeyi kapatıp tekrar açın. Sonra telefon nfc ödemeyi tekrar kapatıp açın ve varsayılan ödeme aracını kontrol edin. Genelde düzeliyor. Saçma bir şekilde ben 1 ay normal kullanıyorum sonra ödeme yapmaz oluyor bu dediklerimi yapıyorum yeniden çalışıyor.
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
Geliştirici seçeneği açıksa Kapatarak dene. bende aynı sorunu yaşadım, Bankayı aradım, Banka uygulamasında NFC seçeneği dahi gözükmüyordu, Müşteri temsilcisinin yönlendirmesi ile Geliştirici seçeneğini kapatınca düzeldi.
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
Android 14 sonrası ben de aynı sorunu yaşamaya başladım
Cihaza telefonu okutunca kartı gösteriniz uyarısı veriyor post cihazında
0 Likes
ferhats
Active Level 4
Galaxy S
Evet güncelleme sonrası oldu her seferinde ya hata veriyor yada bankanızı arayın diyor 3 4 farklı bankada denedim ama yinede olmuyor
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
geliştirici seçeneği açıksa Kapatarak dene
0 Likes