Original topic:

Android 13 one ui 5.1

(Topic created on: Monday)
27 Views
byrmclk05
Active Level 9
Options
Galaxy S

Android 15ten 13e dönebilir miyim? Takılmalardan vs sıkıldım. Ya da one ui 8 de bu sorunlar düzelir mi? (Hiç sanmıyorum da)

56 Comments
Galaxy S
Hayır...

Güvenlik yamaları değiştiği için geri sürüm düşürme yapamazsın.

Bir de.. Android 15, One UI 7.0

One UI 8.0 değil ki...
byrmclk05
Active Level 9
Galaxy S
Biliyorum da. Belki dedim bilmediğim bi yol vardır.
Galaxy S
Boşver bence... Sorunlu olan tek sen değil. Herkesin deneyimi One UI 6.1'den sonraki geçen zamanda kötüleşti...
byrmclk05
Active Level 9
Galaxy S
Bi çok şey. Şebeke sorunu arttı. Yetmiyomuş gibi var olan özellikleri de kaldırıp good locka taşıdılar. Çok saçma şeyler yapılıyor da çözüm yok işte
Galaxy S
Gerçekten de en küçük şeyde sorunlar var... sahi ben neden bir sürüm önce gizleyebildiğim navigasyon çubuğunu şimdi gizleyebilmek için NavStar indirmek zorundayım ki?
byrmclk05
Active Level 9
Galaxy S
Kesinlikle. Paylaşta çıkan kişiler de buna dahil. Ve ekranın üstünde duran lte yazısı alarm ikonlarını görmek için neden bildirim paneli indirmem gerekiyor? Çok saçma.
Galaxy S
A bir de Quick Panel demişken... eskiden pil yüzdesini gizlediğimde bildirim panelinden Quick Panele geçtiğimde yine de gösteriyordu... şimdi pilimin yüzdesini görmek için widget lara bakmam yada direkt ayarlara girmem gerekiyor...
byrmclk05
Active Level 9
Galaxy S
Aynen öyle. Bu politikası iyi değil samsungun. Ben beğenmedim. Ama dinlemezler 😂
Galaxy S
Merhaba,hayır dönemezsiniz maalesef :(
A55i fabrikasyon sürümde bıraktım sırf akiciliği gitmesin diye 😂