Original topic:

Android 12

(Topic created on: 01-17-2022 12:13 AM)
248 Views
Breavboy
Active Level 1
Options
Galaxy S

Samsung neden Türkiye güncellemesini geciktiriyor. 

S20 ultra için bazı ülkelerin özel operatörleri için bile güncelleme yayınlanmış. Türkiye hala bekliyor. Samsung bu kafa ile çok müşteri kaybedecek Iphone a. Bunları gördükçe neden Samsung kullandığımı sorgulamaya başladım.
19 Comments
ss06
Active Level 5
Galaxy S
Bundan önce one plus kullanıyordum ondan öncede xiaomi gördüm ikisini de Bi Huawei kullanmadım başka kaç tane popüler marka kaldı ki ha birde bu değindiğim konu sadece yazılım olarak donanım olarak demiyorum yazılım konusunda Huawei dışındaki 2 popüler marka 5 para etmez bence
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hmm yazılım anlamında evet Samsung ileride biraz Huawei kullandım canavar gibi. Xiaomi para etmez aynen kullandığım için söylüyorum. Lenovo keza mükemmel yazılım anlamında. Dediklerinize katılıyorum 🙃🙃🙃
ss06
Active Level 5
Galaxy S
Lenovoyu bilemem ama bence Bi marka kendine has arayüz ve yazılım geliştirmeli özelleştirmeleri kendine has olmalı bu kanaatteyim cihazlar ve özellikler birbirine benzememeli android dünyasında maalesef yazılımlar hep birbirine benziyor one ui nin kendine has özellikleri mevcut miui ve oxygen OS hiç güzel değil oxygen OS zaten çok basit ve sade hiç bir yazılımsal geliştirme yok boş bir yazılım miui nin kendine has çok az bir özelliği var gerisi bütün android aleminde var sektör oncusu olamaz çok fazla bug var bu yüzden sıkıntılı
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynen haklısınız tuhaf tuhaf işler işte nasıl bir politika izliyorlar anlamış değilim 👍
OSGS22
Active Level 5
Galaxy S
İphone un rakibi olarak görünen Samsung un bu verdiği kadarını kendine hak görüyorsan birde ios kullan bakalım aradaki farkı anlarsın.
BLACK_44
Active Level 9
Galaxy S
En son güncellemeyi a21s cihazım alıyor galiba haziranda..😶😶
Breavboy
Active Level 1
Galaxy S
Samsung Iphone rakip görüyorsa ona göre davranır. Eğer diğer android cihazlarla yarışmaya çalışırsa 20.000 TL cihaz satamaz. Iphone fiyatına xiaomi hizmeti olmaz.
Galaxy S
Rom at kardeşim?
zcc
Active Level 8
Galaxy S
Testtemi peki s20 ultra acaba
OSGS22
Active Level 5
Galaxy S
Dünya çapında toplamda 60 ülkede Android 12 yayınlandı. Ama bazı modellerde Türkiye de hala yayınlanmadı. Bu tamamen Samsung Türkiye nin işgüzarlığıdır.