Original topic:

Android 12

(Topic created on: 01-16-2022 09:38 PM)
950 Views
Breavboy
Active Level 1
Options
Galaxy S

Samsung neden Türkiye güncellemesini geciktiriyor. 

S20 ultra için bazı ülkelerin özel operatörleri için bile güncelleme yayınlanmış. Türkiye hala bekliyor. Samsung bu kafa ile çok müşteri kaybedecek Iphone a. Bunları gördükçe neden Samsung kullandığımı sorgulamaya başladım.
19 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Xiaomi daha beter kanka Samsung gene tez veriyor. Gerçi yarım yamalak veriyor ama olsun zamzung diye boşa dememişler 😂😂
Breavboy
Active Level 1
Galaxy S
Maalesef biz yetinmeye alışmışız. Savaştaki Kazakistan bile güncelleme almış. Biz bekliyoruz.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Zamzung bu ne yapsa yeridir 😂
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim ,

Ocak güncellemesi ile birleşmiş şekilde gelicek gibi gözüküyor şuanlık o sebepten dolayı şuana kadar güncellemesi yayınlanmadı diye düşünüyorum yoksa şuana kadar yayınlanırdı
OSGS22
Active Level 5
Galaxy S
Kardeşim hep durumu yumuşatıp bir sebebe bağlamaya çalışıyorsun ama sende biliyorsun ki bu gecikmeleri her güncellemede yapıyorlar. Bunu seninle Android 11 de de konuştuk. Özenli ve itinayla çalışmıyor Samsung Türkiye ekibi. Bakkal dükkanı gibi çalışıyorlar.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Biraz daha hızlı olsalar iyi olur sizlerde haklısınız bir kullanıcı olarak
OSGS22
Active Level 5
Galaxy S
60 ülke içinde olmamak hızlı olmamaları şeklinde hafifletecek bir durum değil. İşgüzarlıktır.
ss06
Active Level 5
Galaxy S
Çok boş yorum yapıyorsunuz arkadaşlar samsungu övmek için söylemiyorum ama android konusunda emin olun en iyisi samsung android kullanmak istiyorsanız diğer seçenekler maalesef samsungtan daha beter durumdalar.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yoo diğer markaları küçümseme sırf Bi tek Samsung iyi değil Android konusunda. İyice araştır öyle yaz 👍