cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ahmet Erdem ile Fotoğraf Eğitimine Davetlisiniz

(Topic created on: 05-22-2023 09:59 AM)
703 Views
SamsungCD
Community Manager
Options
Galaxy S

Fotoğrafçı Ahmet Erdem’in Galaxy S23 Ultra ile birlikte düzenleyeceği fotoğraf atölyesi 27 Mayıs Cumartesi günü saat 12.00’de Emaar Square Mall’da gerçekleşecek. Galaxy akıllı telefonlarınızla daha iyi fotoğraf çekmenin ipuçlarını öğreneceğiniz bu özel etkinlikte yerinizi alın!

Etkinliğimiz ücretsiz olup, kontenjan 10 kişi ile sınırlıdır.

Eğitime katılabilmeniz için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

Ahmet Erdem ile Fotoğraf Eğitimini Tamamladık

Emaar Square Mall’da Ahmet Erdem’in konuk olduğu fotoğraf atölyemize katılan herkese çok teşekkür ederiz. Yeni atölyelerimizden haberdar olmak için Samsung Members’ı sık sık ziyaret etmeyi unutmayın.

SamsungCD
Community Manager
Options
Galaxy S

Merhabalar,

Etkinlik içerisinde katılımcılara telefon verilemeyecektir maalesef, Ahmet Erdem S23 Ultra üzerinden anlatım yapacaktır.

Teşekkürler

heyo123
Active Level 8
Galaxy S
Ben kayıt oldum ama Bursa'da yaşıyorum ulaşım masrafı Samsunga mı ait yoksa bana mı ?
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Bende kararsız kaldım o konuda herhangi bir bilgi bulamadım ,başvurdum eger 10 kişiden biri olursak, teyit etmek için arayacakları bilgisi yazıyordu o zaman sormayı düşünmüştüm (karşilayabilirler belki yakın yerleri tahminimce)
exodur
Active Level 2
Galaxy S
Sadece etkinlik ücretsiz diyor bence belirtirlerdi
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Hımm bilemiyorum ki ya şanslı kişiden olursak sorma fırsatımız olabilir belki ama karşılayabilecek gücü Samsung un var o konuda büyük bir Teknoloji şirketi 😊
tencerekapak
Active Level 1
Galaxy S
bende Almanya'dan kayıt yaptırdım uçak biletimi alırlar dimi
0 Likes
SamsungCD
Community Manager
Options
Galaxy S

Merhabalar,

Etkinliğimiz ücretsizdir, diğer masraflar kişilere aittir.

Sevgilerimizle

0 Likes
SamsungCD
Community Manager
Options
Galaxy S

Merhabalar,

Etkinliğimiz ücretsizdir, diğer masraflar kişilere aittir.

Sevgilerimizle

0 Likes
1453FTH
Active Level 5
Galaxy S
Maalesef Ankara"da ikametgah,Katılamayacağım Dilerim Ankara"da böyle bir etkinlik yapılır
0 Likes
kedere
Beginner Level 2
Galaxy S
tamam
0 Likes