Resolved! Solved

Original topic:

Adaptör seçimi !

(Topic created on: 06-12-2025 03:30 PM)
511 Views
__ALPHA__
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Sizce hangisini kullanmalıyım 
Cihazım için?

İki adet elimde adaptör var biri Samsung orijinal 25w 2022 adaptörü 

Diğeri de bu;

image

19 Comments
__ALPHA__
Expert Level 5
Galaxy S
Eyvallah hocam 🙏🫡
Galaxy S
**bleep** etmez her ikisi de kullanılabilir, hangisi hoşunuza gidiyorsa artık. Cihaza zarar vermez Spigen kaliteli mal. Ben de sipariş verdim aynısından (kablo hariç) Trendyoldan 399 TL ye. Gelmedi henüz.
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Bunun yerine 2 girişli halini alsaydınız daha iyi olurdu bence. Üst giriş 25w alt kısım 20w güç veriyor. Farketmez hangisini kullandığınız😊
__ALPHA__
Expert Level 5
Galaxy S
Eyvallah hocam 🫡
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
🙏
0 Likes
Solution
RaGoN
Active Level 10
Galaxy S
Bu fiyata iyi adaptör. Spigen kalitelidir. Satıcı da Hepsiburada olduğuna göre sahte olduğunu zannetmiyorum. Yazmışlar zaten de Samsung ile uyumludur herhalde. Daha önce Spigen 30W adaptör alıp 25W ile şarj edememekten şikayet edenler vardı. Desteklediği voltajlar farklıydı sanırım.
__ALPHA__
Expert Level 5
Galaxy S
Akşam eve geçince test ederim hocam
smusera315f
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam 2 girişli tercih edebilirsiniz
0 Likes
abx31
Active Level 5
Galaxy S
Bu ürünün yurtdışı satış yorumlarında ve 1-2 Türkiye de şarj ederken yangına sebebiyet verdiği yazmıştı kullanıcılar.
0 Likes
Galaxy S
Spiegen kullanıyorum, herkese de tavsiye ederim. Samsungun sitesinde 2 bin liraya satılan adaptör internette birkaç yüz liraysa muhtemelen orijinal değildir. Onun yerine pps destekli spiegen alırım, zaten kaliteli ürün, fiyatı da uygun. Resmini attığın ürünü kullanıyorum, tavsiye ederim. Yanında kablosu da var onun. Çift girişli versiyonuna bakabilirsin eğer kablon varsa. Kablon yoksa resimdekini al. Kablo da pps destekli olması gerekiyor bu arada.
0 Likes