S21 fe telefonum var yaklaşık 2 seneden beri kullanıyorum ve cokta uzak olmayan bir zamandan beri ekranımda telefonun klavyeso sağ üste arama yeri... View Post
S21 fe telefonum var yaklaşık 2 seneden beri kullanıyorum ve cokta uzak olmayan bir zamandan beri ekranımda telefonun klavyeso sağ üste arama yeri... View Post
S24+ cihazımı One uı 8 güncellemesi yaptım. Bildirim sesi ayarlanmış bi şekilde kaydediyorum. Ve ne hikmetse 1 2 gün sonra kendi kendine bildirim... View Post
Merhaba iyi günler yeni almış oldığum s25 cihazım yavaşlamaya başladı normalde tiktoka bastığım gibi açardı ama şimdi 2 3 saniye bekletiyor neden... View Post
Ui7 de 5 - 6.30 saat ekran süresi alırken UI8 e geçtiğimizden beri 4 - 4.30 saatten yukarı görmüyor. Kafayı yicem düzgün bi güncelleme yapmak bu kadar... View Post
Samsung Shop üzerinde değişim kampanyası vardı o kalkmış bende. İptal mi ettiler yoksa bende mi gözükmüyor. Önceden seçenek vardı. Şimdi sadece böyle... View Post
Arkadaşlar güncelleme 1 Ekim gözüküyor tahmini ne zaman gelir View Post
niye bu kadar kısa ya 10 saat veriyor maximum sarıda bu normal mi? gğncelledikten sonra hiç memnun değilim bu arada pil performansından View Post
Öncelikle herkese merhaba 2024 Aralık ayında s23 ultra cihazı aldım aldığım gibi imei attırdım cihaza.Ancak one uı 8 yazılımı bir türlü gelmiyor... View Post
Herkese selam. Çok net bir düşüncemin olmamasından dolayı sizce s24 ultra ile one ui 8 e geçmeli miyim? Sorunlar nedir? Avatanjları... View Post
Merhaba arkadaşlar samsung ultra watch akılı saatim niye tuş kilidi olmuyor kolumdan cıkarıyorum geri takıyorum oluyor ama normalde bişeye bakıyorum... View Post