Original topic:

S25u Ui8 pil tüketimi hk.

(Topic created on: 10-01-2025 01:35 AM)
310 Views
系-ZɅPHƘIΣŁ-系
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Ui7 de 5 - 6.30 saat ekran süresi alırken UI8 e geçtiğimizden beri 4 - 4.30 saatten yukarı görmüyor. Kafayı yicem düzgün bi güncelleme yapmak bu kadar zor olmamalıydı bence bu kadar gecikmenin ardından...

12 Comments
Batuhan-S24FE
Active Level 8
Galaxy S
Çoğu kişiye yaramış gibi bu güncelleme. Bende ortalama 6 saat alıyorum, belki düzelir sizde de.
Galaxy S
Umarım düzelir. 1 hafta telefonun optimize olması için bekleme süresiydi diye sesimi çıkartmadım da 1 hafta biteli kaç gün oldu hâla daha aynı durum. O yüzden içimde tutamadım bu durumu
0 Likes
Batuhan-S24FE
Active Level 8
Galaxy S
Bir hafta alışma süreci dedikleri telefonun ilk alımında olur, bazıları güncelemeyede bağlıyoda bence hikaye o zaten her şeyini öğrenmiş daha ne öğrensin. Eğer zaten böyle bir sorun varsa güvenlik güncelemesinde ayar çekerler, çok uygulamanız varsa arkadan sınırlama yapabilirsiniz kulanmadıklarınıza, biraz da olsa süreniz artar.
0 Likes
Galaxy S
Cihaz oto şekilde arkaplan kısıtlaması uyguluyo ve onun dışında bende manuel olarak bazı uygulamaları kısıtlıyorum. Ona rağmen banamısın demiyo UI8 sonrası batarya
0 Likes
liang222
Active Level 4
Galaxy S
Nasıl ya??? Bende de s25 ultra var 10 gün oldu alalı. Ve en az 20 saat pil gidiyor. Hemde %100 parlaklıkta kullanıyorum. Güç tasarrufu açmadan + parlaklığı kısmadan + hiç bir özelliği bile kapatmadan 1759278810972.jpg
0 Likes
Galaxy S
Aşağıya kaydırıp ayrıntıları göster diyin. Ekranın açık kaldığı süre ne kadar yazıyorsa aldığınız ekran süresi o dur. Çünkü öteki türlü bende de 17 saat yazıyor. Mühim olan ekranın açık kalma süresi, kapalı kalma süresi değil
0 Likes
liang222
Active Level 4
Galaxy S
Kapalı kaldığında şarj yiyor hocam. Siz bence ekran süresi muhabbetini çok yanlış anlamışsınız.
0 Likes
Galaxy S
Hayır hocam. İsterseniz bununla ilgili başlık açın. Herkes ekranın açık olma süresini ekran süresi olarak baz alır
Hatta gpt ye bile sorabilirsiniz ki o da bunu doğrulayacaktır
0 Likes
liang222
Active Level 4
Galaxy S
Gpt'ye sormam yanlış olur anti allysynce verilerine dayanarak konuşmuyor kendileri😂 dediğiniz gibi yaptım 15 saat 2 dakika gösteriyor açık kalma süresi de. Ve şarjım 25 şuan sanırım 17 saat civarı olacaktır tahminimce.
0 Likes