cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

ANDROİD 14 YOUTUBE OPTİMİZASYONU

(Topic created on: 11-06-2023 09:13 PM)
163 Views
egetarii
Active Level 7
Options
Galaxy S

ŞİMDİ DESTEK BÖLÜMÜ BANA YİNE TELEFONU SIFIRLA DERSE PARAM PARÇA EDERİM BU CİHAZI ŞUNA BİR ÇÖZÜM BULUN BU NEDİR ALLAH AŞKINA YOUTUBE,FACEBOOK,SAHİBİNDEN GİBİ BİR ÇOK UYGULAMADA ÇEŞİT ÇEŞİT HATALAR VAR YOKSA BİLE SONRADAN OLUŞUYOR...

image

Şu yazı fontuna bakarmısınız... 

NOT : HEM KARANLIK HEM AYDINLIK TEMAYI DENEDİM SONUÇ AYNI...
13 Comments
samsungM145G
Active Level 6
Galaxy S
Telefonu Sıfırlayın.
egetarii
Active Level 7
Galaxy S
😂
Solution
samsungM145G
Active Level 6
Galaxy S
Uygulama App info kısmında verileri temizle, Ayarlardan Tüm değişikleri sıfırla seçeneği yaparsanız bi ihtimal düzelebilir (Fabrika değil)
egetarii
Active Level 7
Galaxy S
Dediğini yaptım sorun çözüldü... teşekkürler
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
Maalesef Android 14 çok hatalarla beraber geldi, İnşallah sıradaki güncelleme ile düzeltilecektir
egetarii
Active Level 7
Galaxy S
Kesinlikle öyle
Galaxy S
One UI 6.0 surumu malesef cok anlamsiz hatalarla geldi, samsung umarim bu ay icerisinde bi kararli guncelleme gonderir.
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
işte bu yüzden android sürüm güncellemeleri sonrasında yedeklerinizi alıp cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlayın diyorum. güncelleme sonrasında önceki sürümden artık kalan sistem ayarları, uygulama verileri nedeniyle sistem ve uygulamalar optimize olamıyor, çakışmalara neden oluyor, kararlı çalışamıyor. hatta güncelleme yapmadan cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayıp, temiz kurulumda cihazın yeni sürümü kendiliğinden yüklenmesini daha doğru buluyorum.
egetarii
Active Level 7
Galaxy S
Gerçekten öyle mi şimdi sıfırlarsam bir çok şey düzelir mi ?