cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ABARTMAYIN!!!

(Topic created on: 01-17-2021 09:33 PM)
530 Views
prokullanıcı
Active Level 6
Options
Galaxy S

Bakıyorum foruma herkes exynos şöyle kötü böyle kötü alınmaz çöp telefon gibi gereksiz gereksiz yorum yapıyolar ha bir sorun vardır tamam ama gereksiz giydirmeye ne gerek var çöp telefon bilmem ne telefon kullanmayı bilmiyolar gelip  sen yap bir telefon 

A21sss
Active Level 10
Galaxy S
donmalar kasmalar güncelleme sonrası oldu bende A21 s var oyun güncelleme olmadan önce hiç donmadi cok ufak sekmeler 8 saat oynayabiliyorum
ugur11
Active Level 5
Galaxy S
bi artisini soyle
ugur11
Active Level 5
Galaxy S
hic arastirmadan samsung s20 aldm ve dilim yandi
Dearpest
Active Level 6
Galaxy S
hocam 500₺ ye telefon alsam derim zaten ucuz kusur aramaya gerek yok ama cebimden çıkacak 6000₺ sonra cihazda kusur olacak olmasın bir zahmet ya da kusuru olacaksa 6000₺ olmasın.
Galaxy S
kardeşim haklımısın evet ama hakkını yanlış yerde arıyorsun çünkü samsung, apple, huawei hangi marka olursa olsum gerçekten ucuz ülkemizde telefonlara toplamda aşağı yukarı %60 lık bi vergi ödeniyor
0 Likes
A21sss
Active Level 10
Galaxy S
ozellik olarak bilmem ama donanımsal kasa ve çerçeve sağlamlık üstüne samsung ve Nokia baska isim tanımam işlemci de anlaşıyoruz belki samsung da Microsoft ile exynos cope atarsa diğer markalar dusunsun:)
0 Likes
serdarr
Active Level 9
Galaxy S
katılıyorum hele şu samsung çöptür diyorlar ya, benim telefonum çöp değil ben memnunum ve bir sürü samsungtan memnun olan insan var. samsung çöptür demiceksin, benim telefonum çöp demeleri lazım
Galaxy S
Tr de yaşıyoruz kral çeneci çok bu ülkede
0 Likes
ugur11
Active Level 5
Galaxy S
efe kardsm tlfndan anldgn yok glba
ugur11
Active Level 5
Galaxy S
evst hata yaptm aldm arastirmadim islemcisini cunku 120 hz ekran piksel yogunlugu falan cok iyi tasarimina baktm bi anda aldm snra exnys belasi bu s20 varmis yurt disi snpdrgn ikisni bir karsilastr bakim snpdrgnlu s20 ezer gecer anlcksn farki