cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post

Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post

Galaxy s 23 ultra telefonum ortada hiçbir şey yokken bir anda kapandı. Açmaya çalışıyorum açılmıyor. Ses kısma + power tuşuna basılı tutuyorum... View Post

S24FE SADECE MÜZİK UYGULAMASINDA KEŞFETTİM  SIZDE DE OLUYOR MU This video is currently being processed. Please try again in a few minutes.     View Post

arkadaşlar a56 aldık bugün, onun duvar kağıdı hareketliymis. cok hoşuma gitti açıkçası, bende yapmak istiyorum fakat temalardan yaptığımda fazla... View Post

Merhabalar. Elimde s25 ultra telefon var fakat yurt dışından aldım. Bugün ekranı kırıldı. Telefonu servise göndersem Samsung Türkiye servisi yapar... View Post

öyle bir lanet guncelemeki gece 12 de telefonu sarjdan cikardim 98di biraz baktim 1 saat falan 86 oldu uyudum bir baktim şarj 53 batarya arzali... View Post

Hacı ben öğlen 12 den beri kullanıyorum kapatmadan 3 4 arası kapattım normal olarak sonra full devam ettim ama nasil 3 saat ekran suresi aldım... View Post