cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A52S VS S20FE

(Topic created on: 04-01-2022 12:17 PM)
307 Views
Demirer0320
Active Level 7
Options
Galaxy S

Hangisi mantıklı  fiyatları aynı ama S20FE 6 gb Ram A52S 8gb Ram  var  gangisini almalıyım Arkadaşlar  ???

28 Comments
Demirer0320
Active Level 7
Galaxy S
8 gb Ram yok mu A52S de bildiğim kadarıyla
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Var 8gb 4gb yeter herseye dedigi icin dedim onu
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba
Samsung Galaxy s 20 fe e
Smg 780 g

Bu model Cihaz her türlü daha üstündür yazılımsal ve donanımsal olarak her türlü üstündür içerisinde bulunan RAM teknolojisi ve işlemcisi daha güçlüdür ben bu cihazı kullanıyorum gayet memnunum sizlere de öneriyorum Ancak şunu da belirtmek istiyorum ki bu model cihaz çok ağır oyunlarda ısınıyor hafif oyunlarda veya Orta seviye oyunlarda veya normal kullanım esnasında cihaz sorun çıkartma yağacaktır
Demirer0320
Active Level 7
Galaxy S
Şarjı nekadar gidiyor pubg mobile de çok ısınıyor mu
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben %100 parlaklıkta kullanıyorum 5 veya 6 veya 7 saat şarjım gidiyor bu benim kullanım koşullarına göre değişiklik gösterebiliyor ağır oyunlarda cihaz ısınıyor Orta seviye veya giriş seviyesi veya normal kullanım esnasında sorun oluşmuyor
0 Likes
MuzoS23
Expert Level 2
Galaxy S
Knk kesinlikle s20 fe al , sanırım pubg oynuyorsun , akıcı 60 fps rahat oynatır , hdr 60 fps te destekliyor , 3. Part uygulama ile 90 fps de alırsın
_FVS_
Active Level 10
Galaxy S
Benim tercihim A52s sebebi ise daha güncel cihaz 2021 ağustos ayında çıktı, s20 fe ise 2020 eylül ayında çıktı. S20 fe işlemcisi daha güçlü fakat A52s'in işlemcisi daha ince bu incelik sayesinde daha geç ısınma ,daha az ısınma ve pil performansının yüksek olması demektir. İkisinin bataryasıda 4.500 mah kapasiteye sahip ama işlemciden dolayı A52s'in bataryası daha performanslı. Ekranları aynı ama A52s'de Gorilla 5 var S20 Fe ise Gorilla 3 var. Kamera olarak S20 Fe daha iyi ama A52s de çok iyi. Ram olarak A52s 8 gb ram S20 Fe 6 gb ram var. S20 fe ram tipi daha iyi ama şimdi bile uygulamalar 4-5 gb ram yiyor 2-3 sene sonra 6gb ram yetmez, ne kadar da sanal ram olsa bile dahili ram gibi performans göstermez. Gövde malzemesi olarak S20 Fe daha iyi ama kılıfla kullandığın zaman gövde malzemesi **bleep** etmiyor. S20 Fe 4.5 G Cat 19 var , çok iyi çekim gücü var ama A52s 5G destekliyor. İkisinde de suya toza dayanıklılık var , toza dayanıklılıkları aynı ama suya dayanıklılıklarında S20 Fe bir tık daha iyi. A52s de 3.5mm jak girişi var S20 Fe yok. Benim fikrim A52s daha yeni daha güncel.
Aydın__
Active Level 4
Galaxy S
Baya detaylı yazmışsın katılıyorum 👏 👏 👏
_FVS_
Active Level 10
Galaxy S
Telefonu alalı 2 hafta oldu. Alırken baya araştırmıştım.