cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

7 yıl güncelleme olayı saçmalık

(Topic created on: 05-16-2025 10:20 PM)
51 Views
Somebodyelse1
Active Level 7
Options
Galaxy S

En azından 5 yıl güncelleme olsun yeter ki temiz, sorunsuz olsun ve zamanında verilsin, insanlar bekletilmesin

16 Comments
Somebodyelse1
Active Level 7
Galaxy S
7 yılda iki üç kere pil değiştirir kullanırım, tamamı verilmeyecek yenilikleri beklerim diyorsun yani:) sana kalmış tabi
0 Likes
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Ben kullanırım demiyorum. Kullanacak olanlar olacak. Ben değiştiririm. Teknolojiyle alakası olmayan insanlarda telefon kullanıyor. Hatta çoğu kişi bu şekilde kullanıyor.
0 Likes
Somebodyelse1
Active Level 7
Galaxy S
dedim zaten %90'ı telefonu 6-7 yıl kullanmıyor. Teknolojiyle alakası olmayanlar zaten güncelleme bile yapmıyor, o şekilde kullanan insanlar da var
0 Likes
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Kral dediğim gibi 6 7 yıl kullanmayanda bir değişiklik olmaz zaten. Telefonu uzun süre kullanıp güncelleme yapacaklar için bu iyi bir karar oldu. %90 kısmına da katılmıyorum çoğu kişinin elinde eski telefon var. Tamda dediğin şu 6 7 yıllık telefonlardan.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yazılımlarla modeller çöp olacaksa hiç verilmesin daha iyi. Ama sebebi belli. Neyse boşver.
Somebodyelse1
Active Level 7
Galaxy S
Ben de bunu söylüyorum zaten. 5 yıl olsun bari sorunsuz olsun 7 yıl güncelleme alması bir telefonun teknoloji sürekli gelişirken bana mantıklı gelmiyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Elinizdeki cihazdan tat almaya bakın. Başka marka ve modellerde de benzer sorunlar var. Hiç bir cihaz sorunsuz çalışmıyor hiç bir yazılım da sorunsuz gelmiyor.