cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

7.0.15 Güncellemesi

(Topic created on: a week ago)
164 Views
oi94
Active Level 3
Options
Galaxy S

7.015 güncellemesini bir beğenmeyen ben miyim? güncellemeyi yaptım ve telefon otomatik panel ve görünüm vs ayarlarını değiştirdi. üstten kaydırmalı panele kaldırılamayan birkaç hızlı erişim ekledi ve kaldıramıyorum. panele oto eklenen erişimler " son şarkıları oynat, medya çıkışı, smart view, modlar, yakındaki cihazlar, smart things " bir düzenim vardı ve düzenim bozuldu. bu samsungu anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum, kullanıcıların işini zorlaştırıp daha da karman corman hale getirmekten başka bildiği iş yok. 

13 Comments
Kazikate
Expert Level 2
Galaxy S
Ss atabilir misiniz? Merak ettim açıkçası.
0 Likes
oi94
Active Level 3
Galaxy S
tabi buyrun, alttaki bahsettiğim hızlı erişimleri düzenleme kısmından kaldıramıyorum. yalnızca yerleri değiştirebiliyorum.1746287310036.jpg
0 Likes
Kazikate
Expert Level 2
Galaxy S
Siz 6.1'den 7'ye mi geçtiniz?
0 Likes
oi94
Active Level 3
Galaxy S
6,1 miydi bilmiyorum, sürümleri ve detaylarını takip etmediğim için. ama güncel olan neyse her daim onu kullanırım. en son 6,1 ise odur muhtemelen. ve evet 7'ye geçtim. geri döndürme imkanım var mı? hiç memnun kalmadım üstten kaydırmalı panelin şekli falan da değişti.
0 Likes
Kazikate
Expert Level 2
Galaxy S
Istemediklerinizi elinizin altında bulunmayacak şekilde yerleştirmekten başka çare yok maalesef.
0 Likes
XASQUEL
Active Level 9
Galaxy S
Umarım apple gibi kaldırma vb gelir
0 Likes
Kazikate
Expert Level 2
Galaxy S
Umarım.
oi94
Active Level 3
Galaxy S
çok tesekkürler.. peki kullandığım sürüme geri dönme şansım var mı?
0 Likes
Kazikate
Expert Level 2
Galaxy S
Var fakat verileriniz silinir. Telefonu yeni aldığınız hale dönersiniz.
0 Likes