cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

600 döngü %99 Pil Sağlığı S22+ şaşırttı

(Topic created on: 04-04-2024 06:32 PM)
610 Views
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Options
Galaxy S
bugün sabah Samsung teknik servis ile Pil ve Şarj konusu hk. iletişime geçtim. sağolsunlar hemen ilgilendiler ve kısa bi süre sonra arayıp Samsung Tutor üzerinden erişim sağlayarak cihazımı kontrol ettiler. cihazımda Pil şarj süresi dışında bir şikayetim yoktu. zaten kendileride hiç bir soruna rastlamadılar. açıkçası sadece Pilin durumunu merak ediyordum ve çıkan sonuca şaşırmadım dersem yalan olur. test sonucunda 600 kez şarj döngüsü ve %99 Pil sağlığı çıktı. 
6.1 sürüm güncellemesi sonrası cihazı sıfırlamamı ve tekrar aynı şikayetim devam eder ise cihazın kontrol edilmesi için servise müracaat etmemi önerdiler. 

edit: 640 gündür aktif kullanılan telefon

image

image

image

9 Comments
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy S
Şarj döngüsüne göre bayağı iyi pil sağlığı bâzı cihazlar da 100 görmeden %90'a düşenler gördüm.
Ali_70
Active Level 7
Galaxy S
Birinde düz s22 sinin pil sağlığı su gibi düşüyordu burda baya iyi bir performans göstermiş
0 Likes
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy S
Bu derecelendirme doğru mu değil anlamadm ben a34 cihazımı orjinal adaptör ile şarj etmeme rağmen 119 defa şarj etmişim daha batarya sağlığı %90 çıktı
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
inan bende şaşırdım, açıkçası bu kadarını beklemiyordum. Yakın zamanda şu an ismini hatırlayamadığım farklı bir uygulama üzerinden test ettiğimde de böyle çıktı, ama 3.taraf uygulaması olduğu için itibar etmedim ve Samsung'un kendisi kontrol etsin istedim. ilginç şekilde buda aynı çıktı.
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Nereden hesaplıyoruz
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
Samsung Smart Tutor üzerinden iletişime geçip cihazınızın ve pilinizin kontrolünü talep ediyorsunuz. uzaktan bağlantı kurarak cihazı analiz ediyorlar
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 3
Galaxy S
Çok iyi bazı cihazlar 500 döngüde 80e düşüyor. telefonu şarj etme alışkanlığınız nasıl pili 20 80 aralığında mı kullanıyorsunuz vs
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
20-100
zaten kısıtlı olan Pil süresinin 80 le sınırlamaya gerek duymuyorum. Pil gittiği yere kadar gitsin, ömrü bittiği yerde ya tlf.u yada pili değiştiririm çok takılmam öyle.şeylere.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Gayet Yeterli ölçümler. 😊
Endişelenmenizin gereği yok.