cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

6.1 sonrası çeviri uygulama kısayolları kullanılmıyor.

(Topic created on: 04-23-2024 12:03 PM)
203 Views
TBarkan
Active Level 2
Options
Galaxy S
Merhabalar,
 S23 Ultra kullanıyorum, metin seçildikten sonra açılan "Kopyala, Yapıştır" penceresinde önceden Google Çeviri ve DeepL gibi çeviri uygulamaları kullanılabiliyordu.
 Güncelleme sonrası Samsung'un kendi çeviri uygulması geldi "Çevir" olarak artık diğer uygulamalar çıkmıyor. İşin saçma tarafı Samsung'un çevirisinde Türkçe dil desteği yok.
 Şunu da belirteyim çıkan pencereden üç noktaya bas oradan uygulamaları yönete bas sonra da çeviri uygulamalarını aç gibi bir çözüm yok bunlar zaten açık ama yine de olmuyor.
 Telefondaki uygulamaya bağlı olarak da değişiyor bu sorun bi uygulamada kullanabiliyosun diğerinde kullanamıyosun çok sinir bozucu gerçekten, aldığımdan beri kullandığım özelliğin birden kaybolması işleri zorlaştırıyor gerçekten.
 Bu sorunla karşılaşan veya çözümü olan var ise destek olursa sevinirim.
 Şimdiden teşekkürler.

#S23Ultra #6.1TranslateProblem 
3 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Kahveye ayarlardan Google çeviriyi seçersen sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz

Klavye ayarlarına giriniz >Çeviri >Google seçiniz
Temmuz ayından sonra tekrardan Samsung ayarlayabilirsiniz Türkçe dil desteği geldiğinde
0 Likes
TBarkan
Active Level 2
Galaxy S
Merhaba cevap için teşekkürler ama benim sorunumun klavye ile bir alakası yok.
Attığım görüntüde daha net anlaşılıyordur demek istediğim sorun.
Üstteki fotoda Çevir yazan Samsung'un kendi çevirisi ama Türkçe yok. Sağdaki üç noktaya basıldığında alttaki pencere açılıyor.
Bu pencerede de normalde -yani 6.1 güncellemesinden önce- Google Çeviri ve DeepL vardı ben de tıklayıp çevrimi yapıyodum ama görüldüğü üzere şuanda yok. (Not: Uyg. yönet kısmında uygulamar aktif)1713863537384_1000025297_1713863537.jpg
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Bunun içinde bir ayar vardı ama şuan hatırlayamıyorum
0 Likes