cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

6.1 Bugları

(Topic created on: 05-15-2024 03:46 PM)
407 Views
Hils07
Active Level 6
Options
Galaxy S
Genel olarak animasyonlarda buglar var **bleep** eden oldu mu? Mesela aşağıdan kaydırdığınızda flash yer gibi gidip gelmeler oluyor. 
Veya videodaki One Ui 6' da bulunan ve düzeltilmeyen hata gibi klasöre bakarsanız kararıyor. Ayrıca ısınma artmış gibi belki havalardan kaynaklanıyordur bilemiyorum.

Biraz özensiz olmuş, güncelleme yetişmemiş gibi😆
Sizin düşünceleriniz neler?
20 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Buglar Olduğu Bazı yerlerde Bahsediliyor.
Yeni Almış A54'de de Varmış Arada çıkan Bu Genel Olarak Güncellemenin yeni Yüklenmiş Olmasından Kaynaklı İleride Gelen ufak düzeltme Güncellemesi Uygulama Yada Bağımsız Aylık Güncellemeler Bu sorunlara çözüm Oluyor.

En net çözümü Güncelleme yaptıktan Sonra Sıfırlamaktır.
Hils07
Active Level 6
Galaxy S
Sıfırlama da çözüm olmadı maalesef. Dediğiniz gibi aylık güncellemerle çözülecektir daha yeni bir arayüz 😊
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Aynen. 😊
Kusursuz Güncelleme Maalesef Günümüzde ki Firmaların Hiç Birinde Yoktur.
Hils07
Active Level 6
Galaxy S
Haklısınız tabii.
Tek üzen kısmı bu kadar geç kalıp halen bugların olması.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Maalesef, Evet Bu Konu üzücü. 😊
O Klasör Hatası Bende Mevcut One Ui 6.0'da. Sanırsam Sorunu Atlamışlar.
Hils07
Active Level 6
Galaxy S
Açıkçası dile getiren de görmedim insanlarda **bleep** etmemişler sanırım 😅 Çoktandır dikkatimi çekmişti 6.1' de düzelir diye umuyordum ama düzelmemiş konu açmak istedim bende. Belki çözülmesine vesile oluruz diyelim 😁
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
İyi Yapmışsın Kardeşim konu Açarak. 😊
A54'de Ulaşırsa One Ui 6.1 Deneyim Değerlendirmesi Hatalar, Gelişmeler Vb. Konulara değineceğim One Ui 6.1 Değerlendirmelerim Yazımda.
Hils07
Active Level 6
Galaxy S
Çok iyi olur yararlarınız 😊
0 Likes
cosmiclux
Active Level 7
Galaxy S
Klasörden çıktıktan sonra geri klasör sayfasına değilde Ana sayfayaya atması aşırı delirtiyo beni hala şunu düzgün klasör mantığına oturtamadılar