cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

%5 Şarjdan sonra çok çabuk %0a düşme

(Topic created on: 06-05-2023 01:43 PM)
154 Views
TechnoBit
Active Level 8
Options
Galaxy S

S20fe kullanıcısıyım ve telefonu aldığım günden bu yana hep aynı sorunu yaşıyorum şarj %5 seviyesine geldikten sonra 2 3dk içinde telefon %1e gelip kapanıyor aynı sorunu yaşayan var mıdır 

6 Comments
Galaxy S
Bu telefonun pilini korumak için bir yazılımdır. Herkeste aynı durum var. Piliniz için sağlıklı olan, pilinizi %20 seviyesinin üzerinde tutmaktır
denizciTR
Active Level 6
Galaxy S
Bendede aynı cihaz var dediğin gibi oluyor sorun yok
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben de %5 miktarına kadar telefonumu kullandığımda %5 olduğunda da kullanmaya devam edersem Benimki de hızlı kapanıyor. S20fe model. Bu Bence bütün Samsung markalı cihazlarda vardır diye düşünüyorum Eğer yanlış hatırlamıyorsam ilk aldığım Samsung markalı Tabletimde de böyle bir şey vardı belki cihaz pilini korumak için böyle bir şey yapıyordur ama bence bu Bir sorun değildir eğer sorun olsaydı Birkaç kişi de olurdu Ben çoğunlukta bunun olduğunu düşünüyorum
0 Likes
verado
Active Level 7
Galaxy S
Pil %15 civarında olunca pil kirmizi oluyor .
% 10 altına düşmeden şarja takın pil daha sağlıklı oluyor.

0 Likes
heyo123
Active Level 8
Galaxy S
Ben de öyle bişey yok A53 bida denicem bunu
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba  TechnoBit,

Kullanıma göre pil tüketimi süresi değişebilir bu normal bir durumdur. Durumu detaylı olarak incelememiz için Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek hata raporu gönderebilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes