cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

4.5 g

(Topic created on: 01-15-2020 11:58 PM)
522 Views
ertayil
Active Level 3
Options
Galaxy S

Telefon her bağlantıdan koptuğunda (örn. Asansöre bindiğimizde) sonra  4.5 g bağlantı ibaresi sağ üstte gözüksede internete girmiyor. Uçak moduna alıp tekrar kapatınca düzeliyor. Son zamnlarda istisnaaız her sabh gerçekleşiyor. Umarım yeni güncellemeyle düzelir bir çözümü olan varsa beliyorum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ertayil,

Ben Turuncu. Samsung Forum Moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Şebeke sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Bunun için bulunduğunuz konumda operatörün verdiği sinyal kalitesini alabilmek için;"Ayarlar > Bağlantılar > Mobil ağlar > Şebeke modu > LTE / 3G / 2G (otomatik bağlantı)" seçilmelidir.

Sorunun devamı halinde farklı operatöre ait sim kartı ile sinyal kontrolünü yapmanızı öneririz. Sorun tekrarlanıyorsa işlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Sorun hala devam ediyorsa lütfen en yakın Samsung servis merkezini ziyaret edin.
Servis iletişim bilgilerine link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
savarona
Active Level 3
Galaxy S
s9 plus kullanıyorum. hattim turkcell kurumsal yani şirket hattı. telefonumu 4.5 g de kullanmak neredeyse imkansız. 4.5 g de mobil veri bağlı gözüktüğü halde mobil veri devreye girmiyor. internetle ilgili bişey yapamıyorsunuz. ama 3g ye aldığınızda kopma hic yok. turkcelle konuşuyorum bende sorun yok diyor, samsung sa zaten her zaman bende hiç bir zaman sorun yok demekle yetiniyor. bana bu sorunla ilgili bööhhh geldi artik. şirket hattı kullananan diğer marka telefonlar da hiç bir sorun yok. ben bu sorunun yazilimsal bir sorun olduğunu düşünüyorum . s9 plus kullanan bir cok insandan ayni sorunu duydum ve mağdurlar. herhalde bu son samsung marka telefon tercihim olur. amerika ile çinde ticaret savaşlarında bir anlaşmaya vardıklarında google sorunu çözülür çözülmez ver elini huawei..
can13
Active Level 3
Galaxy S
Şirket hattı kullanmadığım halde bende de oluyor aynı sorun. Turkcell sim kartımı değiştirdi baya düzeldi sorun ama ara sıra hala sorun oluyor.
savarona
Active Level 3
Galaxy S
@can13 tam üç kez sim kart değiştirdim. kurumsal hatlardan sorumlu şirket temsilcimiz benden bıktı artik sim kart talebimden dolayı ama sonuc nafile. yazılımsal sorun. Samsung un umrunda bile değil. bu olay ferrariye binip 80 km hızı aşamamak gibi birşey. volte ve 4.5 g bende sürekli olarak kapalı kullanmıyorum. 3g de yavaş yavaş devam.
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy S

savarona, Sorun yaşadığın Sim Kartını başka model telefona taktığında, sorun yaşıyor musun? merak ettim. 

0 Likes
brsmrmr
Active Level 3
Galaxy S
note 10 plus kullanıyorum aynı sorun bende de var bütün çözüm önerilerini denedim fakat değişen birşey yok
enesmert
Active Level 7
Galaxy S
ayarlar da yazılım bilgisi göreceksiniz işte onu düzeltmesi gerekiyor cihazınızda operatör
savarona
Active Level 3
Galaxy S
@enesmert merhana. yardımın için çok teşekkürler. Bu ayarlarda bahsettiğin yazılım bilgisini operatör nasil düzeltecek tam anlayamadım. bu konuda bilgi verebilirsen cok sevindim . Apn ayarlarını falan daha önce düzelmişlerdi ama hiç birşey değişmemişti. senin dediğin yeri inan tam olarak anlayamadım. yardimci olursan cok sevinirim.
0 Likes
enesmert
Active Level 7
Galaxy S

cihaza yazılım güncellemesi gelir gibi operatör servis yazılımını günceller tabi bu konuda turkcell baya ağır ama android 10 son betasında bununla ilgili bir gelişme görünüyor bunu samsung kendi üzerine düştüğü kadarıyla yapmış. ben 4.5 g için çok kavga ettim turkcelle şikayetler falan yaptım en son üst seviye bi yazılım uzmanı aradı ve sorunun düzeleceğini ama zaman veremediklerini söyledi büyük ihtimalle android 10 aldığımızda sorununuz çözülecektir olmazsa da güncelleme bekleyeceksiniz bu problem tam olarak haziran 2019 güncellemesinde baş gösterdi o gündür yazılım güncellemesi gelmedi operatör için o güncelleme çok küçük bir şey zaten olunca görürsünüz uyarı gelir size servis yazılımı güncellendi diye. iyi günler.

0 Likes
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy S

ertayil, telefonun modeli nedir? bulunduğun bölgeden kaynaklı şebeke sorunu yaşıyor olabilirsin. Farklı Sim Kart takarak deneme yaptın mı? Ayarlar > Genel yönetim > Sıfırla > Ağ ayarları sıfırla yaparak kontrol eder misin? 

0 Likes