Original topic:

30k zoom kullanabilme

(Topic created on: 11-06-2025 11:36 PM)
208 Views
buusra
Active Level 1
Options
Galaxy S

Yeni aldığım için tam kullanmasını bilmiyorum, yardımcı olabilir misiniz ?

15 Comments
AhmetMka
Active Level 4
Galaxy S
Telefonunuzu tam modeli nedir önemli olan odur örnek olarak s24 ultra ise bu telefonun 3x ile 10x arası en ideal çekim aralıgıdır
0 Likes
buusra
Active Level 1
Galaxy S
S25FE
0 Likes
Afthen
Active Level 7
Galaxy S
en özet şekilde anlatayım;

telefonunuzda 3 arka kamera vardır.
bunlar:
-0.6x ultra geniş açı
-1x'ten 2.9x'e kadar ana kamera
-3x'ten 30x'e kadar telefoto kamera

cihazınız yeni olduğundan bazı ayarları yapmadığınızı varsayıyorum ve muhtemelen 8x gibi zoomlarda bile telefotoya geçmek yerine ana kamerada kalıyor. bunun basit bir ayarı var. eğer yapmak isterseniz gösteririm, bu sayede zoomlarda daha kaliteli fotoğraflar çekmek için asıl zoom kamerası olan telefotoyu kullanabilirsiniz.
buusra
Active Level 1
Galaxy S
Çok teşekkür ederim🙏🙏 evet yeni aldığım için bir türlü başaramadım. Yardımcı olur musunuz
Afthen
Active Level 7
Galaxy S
rica ederim 🙏

öncelikle Galaxy Store (sadece Store da yazabilir) uygulamasına girip Camera Assistant uygulamasını indirin. girdiğinizde eğer kapalıysa "Bozulma düzeltme"yi açın, ardından "Otomatik lens değiştirme" ayarını kapatın ki telefoto lensi özgürce kullanabilin. bu noktaya kadar istediğiniz şeyi elde etmiş oluyorsunuz zaten ancak benim ekstra bir önerim var. "Fotoğraf yumuşatma" ayarını Orta yapmanızı tavsiye ederim çünkü Orta olarak seçtiğiniz zaman hem yazılımın fotoğrafa aşırı keskinleştirme uygulayıp doğallığını kaybetmesini engeller hem de net fotoğraflar sunar. şimdilik bu kadar 😊

eğer video ayarı yapmadıysanız da kamerada video kısmına gelince üstten UHD 60 seçeneğini seçerseniz hem net, hem de akıcı videolar çekebilirsiniz.
buusra
Active Level 1
Galaxy S
Ne kadar teşekkür etsem az size 🙏🙏 ☺️ sağ olun