Original topic:

Kilıt ekran bildirimleri ekran açilip göstermiyor

(Topic created on: 11-06-2025 09:23 PM)
157 Views
BKAYT
Active Level 1
Options
Galaxy S

Samsung galaxy s25 fe kilit ekranda mesaj geldiğinde veya whatsapp mesaji geldiginde ekran açılıp mesajı göstermiyor. S25 fe'den önce A73 kullaniyordum. Kilit ekranı yoktu sadece kaydırarak açiyordum ama ekran kapalıyken herhangi bir mesaj geldiginde ekran açılip geleen bildirimi gösteriyordu. Sansung S25 fe android 16 one ui 8 de maalesef ekran hic bir şekilde açılip mesaj geldigini göstermiyor. Ekran kapalı şekilde kalıyor sadece mesaj sesi geliyir. Tüm yapılmasi gereken ayarları (Bildirim menüsunde) yapmama rsgmen durum hala aynı Bu konuda bir çözüm üretmiş olan arkadaşlar varmı?

8 Comments
Galaxy S
Öyle bir özellik yok maalesef
0 Likes
akifardaamis
Active Level 3
Galaxy S
Kameranın tarafında yukardan always on display gibi bildirim gözüküyor zaten ekran kapalıyken o yeterli değil mi
0 Likes
BKAYT
Active Level 1
Galaxy S
Onu göstermiyor. Daha dogrusu hiç bir şey göstermiyor
0 Likes
akifardaamis
Active Level 3
Galaxy S
Bildirim açılır pencere stili kısmından ekran kapalıyken kısa açılır pencere gösteri açın o zaman gösterir bi deneyin sonra1762457271992.jpg
0 Likes
BKAYT
Active Level 1
Galaxy S
destek için çok teşekkürler ama hepsini yapmama rağmen olmuyor. Ancak kapalı ekrana iki kez tikladigʻımda ekran açılıyor ve o zaman bildirimi görüyorum
0 Likes
akifardaamis
Active Level 3
Galaxy S
Ekran kapalıyken küçük şekilde yukarıda gözükmesi lazım bildirimin aslında bu ayarı açınca.
0 Likes
BKAYT
Active Level 1
Galaxy S
MAALESEF GÖRUNMÜYOR. zaten bende bu yüzfen şaşkınım. Tüm bildirim ayarları yapıp olmaması beni düşündürüyor.
0 Likes
seasıde
Active Level 2
Galaxy S
Bu son model göstermesi lazım bildirim kısa açılır pencereyi açtım diyorsunuz kilit ekranı bildirimide açıktır herhalde ben a36 kullanıcısıyım nisan ayında almıştım telefonu 7 ay oldu bildirimler herşey çalışıyor bu üst model daha iyi çalışması lazım
0 Likes