cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

2k vs 720p ekran

(Topic created on: 05-09-2024 10:41 AM)
152 Views
sekobaskan
Active Level 9
Options
Galaxy S
Başlıkta belirttiğim gibi 2 çözünürlüğü de deniyorum google da telefonda gezinirken her hangi bi değişiklik olmuyor şu şu değişiklik diyebilecek birisi varmi her yerde denedim farkını bulamadım gördüğüm tek değişim 2k ekran şarjı 1 saat den fazla yediği 
8 Comments
sekobaskan
Active Level 9
Galaxy S
60hz ile 120hz arasında bariz **bleep** var mesela 120hz şarj yiyor ama farkı hissediyorsun 2k ekranda o farkı göremiyorum yediği şarj da cabasi
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Nasıl fârk yok ? 720p ile 2k ekranın fârkı çok rahat anlaşılıyor.Hatta 1080p ilede 2k ekranın bile fârkı anlaşıyor
sekobaskan
Active Level 9
Galaxy S
Ne fărklari var acaba şunda şunda değişim oluyor diyin bakiyim yazılara fotoğraflara her şeyde denedim 2 tane cihaz olucak anca öyle anlarım sanırım tek cihaz da belirgin **bleep** yok
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
720p de ekran da küçük yazıların net olmadığı belli oluyor hatta pikselleri bile görünüyor

En basit örneğin yüksek çözünürlüklü yıldız fotoğrafı duvar kağıdı yaparsan hepsinin farkını görürsün net bir şekilde
sekobaskan
Active Level 9
Galaxy S
Siz diyince baktım uygulama ikonları varya ana ekranda 720p de bulanık 2k da yüksek çözünürlük oluyor tek cihaz olduğu için göremiyorum belkide neyse 720p kullaniyim ben günlük kullanıma çok etki etmiyor bence 120hz baya **bleep** ediyor mesela internette gezinirken
0 Likes
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
2k çözünürlüğün farkını görebilmen için eşit seviyede görüntü yükleyerek bakmalısın.O zaman ortaya daha net çıkar fa_rk
0 Likes
sekobaskan
Active Level 9
Galaxy S
Tamam ama mesela sitelerde geziniyorum farkı göremiyorum pek 120hz 60hz arasinda baya **bleep** oluyor günlük kullanımda 2k ekranın pek bi artışı yok gibi bunu diyorum bende ilave şarj yiyor bide
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
zaten normal kullanım için değil.Aslında oyunlarda daha fazla kalite,foto ve videolarda çekilen video ve fotonun daha net olması gibi artılar ama işlemci ve batarya için sıkıntı olabiliyor.
0 Likes