cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

2k video oynatma

(Topic created on: 01-27-2021 10:18 AM)
317 Views
yusufk122
Active Level 6
Options
Galaxy S

Samsung s7 Edge cihazımın 4k videoya kadar oynatma özelliği var. Telefonum da 3840x1608 çözünürlüğünde film var. Fakat oynatmak istediğimde donarak ilerliyor. Yardımcı ugulamalar indirdim. Fakat yine aynı. Boyut 8.5gb 

Bu filmi telefonumda nasıl oynanabilirim. 
27 Comments
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy S
ayrica beta programindan cik sana göre değil beta surumleri.kararsiz deneme surumleridir hatalar olabilir uygulama donabilir
yusufk122
Active Level 6
Galaxy S
zaten dediklerinizi yaptıktan sonra deniyorum. dediklerinizi harfiyen yaptım. uyarıyı pas geçtim ve tamam dedim fakat yine aynı. belirttiğiniz yerde pro sürüm ile ücretsiz sürüm arasında **bleep** var. biri desteklemiyor diyor diğer destekliyor diyor. beta sürümünden biraz önce ayrıldım. belkide sıkıntı beta sürüm olduğu için.
yusufk122
Active Level 6
Galaxy S
sizde armv7 neon yazıyor bende armv8neon yazıyor.
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy S
j7 pro 32 bit isletim sistemi kütüphanesi
arm7a 32 bit demektir
arm8a 64 bit isletim sistemidir kisaca

ben 32 bit ile bu donanim ile acabiliyorsam videoyu

sen 64 bit ile s7 donanimi ile acamayacaksin gerçekten ben cabuk sinirlenirim 🙂
yusufk122
Active Level 6
Galaxy S
valla ne dediyseniz onu yaptım ama telefonun yazılımında bir sıkıntı olduğuna emin oldum şimdi. sensör ve seste sıkıntı vardı. bu sorunda olunca emin oldum.
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy S
kardeşim programı satın aldığın için teşekkür ederim güle güle kullan :)
yusufk122
Active Level 6
Galaxy S
beta sürümden ayrılıp tekrar yükledim. aynı ayarları denedim bu sefer oldu. yardımlarınız için teşekkür ederim. hayırlı akşamlar.
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba yusufk122,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soru ile foruma katkı sağladığınız için teşekkürler.

Cihazınızın Video Oynatma Çözünürlüğü UHD 4K (3840 x 2160)@60fps'dir. Yaşadığınız, açmak istediğiniz medya dosyasından kaynaklı bir durum olacabileceğinden, farklı bir videoda ya da farklı bir film ile deneyebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes