cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

25 plus Vs honor magic 7 pro

(Topic created on: 02-16-2025 11:27 PM)
309 Views
turkcedestekbekleyen
Active Level 6
Options
Galaxy S

Bunu samsung forumunda sormam biraz abes kaçabilir ama hangisi ve neden ögrenebilir miyim 

Resolved!
13 Comments
Galaxy S
Ikisininde işlemcisi aynı honor ile 25plusın beni s25 plus batarya konusunda bir tık cabımı sıkıyor bide kamerası honor magic 7 prodan kötü vivoda bir aklımda ama honor daha hoşuma gidiyor honorun cektigi fotoğraflardaki siyahlık cok güzel ne samsung ne iphone o kadar net bir siyah verebiliyor avantajlarını bide vivodaki funtouch os de güzel deil origin osin gelmesini beklemesin istemiyom one ui 7 den dilim yandı zaten bunları koyunca s25 plus ile honor magic 7 pro arasında kaldım bide güvenlik gübcellemeleri vesaire en az 5 yıl alacaktır ki 5 yıla kadar büyük ihtimal bir daha telefon degıstirim telefonun aşırı uzun süre güncelleme vermesi bir avantaj ama 7 yıllık bir güncelleme destegide bana bir tık abartı geliyor yalan demiyim
MiracOS
Active Level 5
Galaxy S
İşlemciler aynı aslında evet ama For galaxy olduğu için s25+ daha avantajlı tek sorun ilk haftalarda fazla ısınacak ve batarya hızlı gidecek...

Vivo ile Magic 7 kamera konusunda yarışırlar ama bence Vivo X200 alır gibi. Ama dediğin gibi de Magic 7 nin kamerası güzel baya derin fotoğraflar çekiyor. Vivo da animasyon koymamışlar nedenini bilmiyorum cihazı bugün denedim kamerası mükemmel hızı mükemmel ama arayüzü kötü baya animasyon gözükmüyor neredeyse.
S25+ 7 yıl güncelleme alıyor Magic 7 ile pek ilgilenmiyorum ben koyu samsung'cu oldugum için maalesef. Bu arada doğru bir cihaz 7 yıl güncelleme alsa ne almasa ne zaten en fazla 3 4 sene sonra değiştiriyorsun sıkılıp
Şimdi yalan olmasın normalde 12 yıl bile verse samsung güncellemeyi hiç bir telefon 12 yıl boyunca dayanmaz birde, hiç kimse 12 yıl boyunca aynı cihszi kullanmaz.

Şimdi net söyliyim yalan değil ben 4 yaşımdan 7 yaşıma kadar babamın Galaxy S3 ünü kullandım sonra onu da J7 Prime ile takas ettik yıl 2016-17 falan
Ben 14 yaşıma kadar onu kullandım yani 7.sene zaten para anca yetti diye A12 ye geçtim kasmaya donmaya başladı 2 3 yıl sonra da normalde ben S25 Ultra alcaktım dedim simdi yeni çıktı sorunu sıkıntısı olmasın S24 Ultra aldım

Hem bence S24 Ultranin tasarımı S25 den daha iyi
S24U ele tam oturuyor premium hissettiriyor yani
S25U öyle değil ama her yerini düzlemişler arka kamera lensleri odun gibi
Galaxy S
Bende s7 edgeyi 7 yıl kullandım ama bir daha başka telefonu 7 yıl kullanır mıyım tartışılır evet güzel bir sey bir telefonun 7 yıl güncelleme alması ama samsungun bence en büyük hatalarından biri cok fazla modele 7 yıl gübcelleme destegi vermesi ve güncellemeler gecikiyor gibi daha vaktim var mayısa kadar iyice ölcüp biçip tartip öyle alcam yorumunuz için teşekkürler
0 Likes
Solution
GalaxyS23u
Active Level 7
Galaxy S
magic 7 pro bence.