tr_mehmet
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba,
Cihazı aldığımda eski kendimin Xiaomi şarj cihazını kullanıyordum. Ancak daha sonra 25W Samsung marka bir adaptör satın aldım.
Xiaomi şarj cihazına (27W) taktığımda sadece "hızlı şarj" yazarken, Samsung şarj cihazına (25W) taktığımda "süper hızlı şarj" yazıyor.
Hızlı şarjın batarya üzerindeki etkisi hakkında bilgi almak istiyorum.
Ayrıca, yeni bir ekran koruyucusu taktırdım. Koruyucu ekranın tamamını ön kamerayla birlikte kaplıyor. Fotoğraflara önemli bir etkisi olur mu? Kullanan var mı?
6 Comments
s24fe
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-18-2024 08:56 PM in
Galaxy S
Samsung ayrı bir şarj protokolü kullandığından 27W başka adaptörden 25w güç çekmeyebilir.
Bende 25w orijinal Samsung adaptör ile şarj ediyorum S24FE'mi.
Benim ekran koruyucum da kamerayı kapatıyor,orijinal çıplak halini deneyemeden takıldığından bilgi veremeyeceğim.
Bende 25w orijinal Samsung adaptör ile şarj ediyorum S24FE'mi.
Benim ekran koruyucum da kamerayı kapatıyor,orijinal çıplak halini deneyemeden takıldığından bilgi veremeyeceğim.
KerimKılınç
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-18-2024 09:15 PM in
Galaxy S
Cam kirli olursa fotoğrafa etki ediyor. Camı temizlemek gerekiyor yoksa görüntü bulanık oluyor.
Hızlı şarj konusunda'da bataryaya etkisi kötü yönlü olarak var ama her şarjı hızlı yaparsan var hafta'da bir-iki kez acelen falan olursa kullan bişey olmaz ama her şarjda kullanırsan batarya ısındığı için ömrü daha hızlı azalıyor.
Hızlı şarj konusunda'da bataryaya etkisi kötü yönlü olarak var ama her şarjı hızlı yaparsan var hafta'da bir-iki kez acelen falan olursa kullan bişey olmaz ama her şarjda kullanırsan batarya ısındığı için ömrü daha hızlı azalıyor.
KerimKılınç
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-18-2024 09:16 PM in
Galaxy S
Ayarlar > Pil > Şarj etme ayarlarından kapat lazım olunca hızlı şarj et sonra tekrar kapatırsın.
tr_mehmet
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-18-2024 09:28 PM in
Galaxy S
Hızlı şarjı kapatabildiğimizi bilmiyordum . Bu mükemmel oldu ellerinize sağlık hocam. Dediğiniz gibi acil yada gerekli zamanlarda açarım.
KerimKılınç
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-18-2024 09:36 PM in
Galaxy S
Yardımcı olduğuma sevindim. 😊
Alfatürk
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-18-2024 09:19 PM (Last edited 11-18-2024 09:27 PM ) in
Galaxy S
Merhaba kardeşim,
27 watt süper hızlı şarjı Samsung cihazları desteklemidiği için 15 watt gücünde hızlı şarj eder
Orjinal 25 watt ile 25 watt gücünde şarj işlemi olur
Ekran koruyucu keşke açık olanı bulabilseydin
Kameraya etkiliyor, özellilkle gece çekimi ön kamera flaşı açınca ilginç bir sonuç ile karşılaşıyorsunuz 😊
27 watt süper hızlı şarjı Samsung cihazları desteklemidiği için 15 watt gücünde hızlı şarj eder
Orjinal 25 watt ile 25 watt gücünde şarj işlemi olur
Ekran koruyucu keşke açık olanı bulabilseydin
Kameraya etkiliyor, özellilkle gece çekimi ön kamera flaşı açınca ilginç bir sonuç ile karşılaşıyorsunuz 😊