elossaa
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsungların ön kamerasını hala bir türlü beğenemiyorum güzel cekmiyor bi ayarlama mı yapmamız gerekiyor
ünlülerin telefonları daha güzel cekiyor tam bir iphone kamerası ile çekilmiş gibi
ama benim kullandığım samsung öyle değil sadece ben mi böyle düşünüyorum ayrıca galaxy s25 ultranın ön kamerasınıda beğenmedim
5 Comments
OğuzS25Iphone16 e
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-27-2025 08:23 PM in
Galaxy S
Katılıyorum
ThepAura
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-27-2025 08:40 PM in
Galaxy S
s21 fe dediğiniz telefon 2021 yılının sonunda çıktı zaten hocam rakipleriyle eşdeğer şekilde ön kamerası yılına göre ayrıca ünlüler genellikle telefonla çekmiyor goğro gibi küçük kameralarla veya telefonun arka kamerasıyla çekiyorlar ayrıca s25 ultra dediğiniz telefonda herhangi bir sıkıntı göremedşm ben ve telefonunuzda cam koruyucu kamerayıda kapatıyor olabilir kameranızı temizleyin yeterince ışık olması gerekli ve titretmemeniz lazım s21fe de ön kamerada stabilizasyon yok diye biliyorum
thatS25
Expert Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-27-2025 08:56 PM in
Galaxy S
FE'ninki berbat.2 tane FE eskitmiş biri olarak diyorum.Normal kullanımda düz S25 ve S22'nin ön kamerası iPhone ile arasında **bleep** sezemedim ikisi de iyi çekiyor.
S21Fe-TabS7Plus
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-27-2025 10:09 PM in
Galaxy S
Samsung ön kamerada hala gelismis duzeyde degil bence 21fe on kamera gece-gunduz f arK etmeksizin baya kotu bu telefona yakismamis biraz daha iyi olabilirdi
S21Fan-TabS8plu s
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-28-2025 12:10 AM in
Galaxy S
OneUI 6.1 ile S21 FE'yi hafiften eskitmeye başladılar. Ön kamera performansı aşırı derecede düştü.