Original topic:

21 fe

(Topic created on: 09-27-2025 08:22 PM)
192 Views
elossaa
Active Level 3
Options
Galaxy S

Samsungların ön kamerasını hala bir türlü beğenemiyorum güzel cekmiyor bi ayarlama mı yapmamız gerekiyor 

ünlülerin telefonları daha güzel cekiyor tam bir iphone kamerası ile çekilmiş gibi
ama benim kullandığım samsung öyle değil sadece ben mi böyle düşünüyorum ayrıca galaxy s25 ultranın ön kamerasınıda beğenmedim 
5 Comments
Galaxy S
Katılıyorum
ThepAura
Active Level 4
Galaxy S
s21 fe dediğiniz telefon 2021 yılının sonunda çıktı zaten hocam rakipleriyle eşdeğer şekilde ön kamerası yılına göre ayrıca ünlüler genellikle telefonla çekmiyor goğro gibi küçük kameralarla veya telefonun arka kamerasıyla çekiyorlar ayrıca s25 ultra dediğiniz telefonda herhangi bir sıkıntı göremedşm ben ve telefonunuzda cam koruyucu kamerayıda kapatıyor olabilir kameranızı temizleyin yeterince ışık olması gerekli ve titretmemeniz lazım s21fe de ön kamerada stabilizasyon yok diye biliyorum
0 Likes
thatS25
Expert Level 4
Galaxy S
FE'ninki berbat.2 tane FE eskitmiş biri olarak diyorum.Normal kullanımda düz S25 ve S22'nin ön kamerası iPhone ile arasında **bleep** sezemedim ikisi de iyi çekiyor.
0 Likes
Galaxy S
Samsung ön kamerada hala gelismis duzeyde degil bence 21fe on kamera gece-gunduz f arK etmeksizin baya kotu bu telefona yakismamis biraz daha iyi olabilirdi
0 Likes
Galaxy S
OneUI 6.1 ile S21 FE'yi hafiften eskitmeye başladılar. Ön kamera performansı aşırı derecede düştü.
0 Likes