cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

100'den 99'a 👈🏼

(Topic created on: 03-28-2024 09:58 PM)
948 Views
CGRZBN
Expert Level 3
Options
Galaxy S
Bişeyi çok merak ediyorum. Bilenler yada deneyenler var mı bilmiyorum ama ben bi çok cihazda denedim. Şarj 100 olduktan hemen saonra cihazı şarjdan çekince 99'a düşmesi hızlı oluyor. Ama cihaz 100 olduktan sonra bi 10-15 dk daha bekleyip şarjdan çekince 99'a düşmesi daha uzun sürüyor, daha zor düşüyor. O yüzden hep dolduktan 10-15 dk sonra çekerim şarjdan ben. Bunun nedeni nedir sizce? Sonuçta 100 olduğu an batarya tam doluma ulaşmış olmuyor mu? 
61 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hayır yazılım orada evet yüzde 100 gösteriyor doğru ama şu var o kısımda da yine bir süre daha güç çekmeye devam ediyor pil yani hemen kesmiyor gücü
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
İşte yazılımsal olarak hatta uyarı veriyor cihaz tam doluma ulaştı şarjdan çekin vs gibilerinden. Ama hemen çekince daha çabuk düşüyor işte
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
O neden biliyon mu mesela dikkat ettinmi hiç pil yüzde 5 e falan inince hemen kapaniyo cihaz çünkü lion piller tam kapasitede yada en alt kapasitedeyken en fazla güç kaybını yaşıyor yüzde 100 ile yüzde 1 gibi düşün
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
O yüzden dolduktan sonra biraz beklemek mantıklı hareket gibi
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
👍
0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Bence alakası yok mesela şöyle doldu diyelim %100 azaldı %99.9 falan oldu yani olay o.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Caner şarjdayken evet öyle ama tam dolmadan çekince hemen 99 a iner
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Ben tam şarj doldu yeşil yazısı geldimi çekiyorum ara sıra hemen düşmüyor bazende hemen düşüyor.
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Ben dolduktan sonra bekleyip sonra çekmenin faydasını gördüm hep