Güncel S25 plus batarya bilgisi View Post
Güncel S25 plus batarya bilgisi View Post
S26 serisinin düz modelinde de bu özellik vardi umarım alt serilere de gelir View Post
Diğer modellere bu gece video modu gelecek mi yoksa sadece s26 serisi ile mi sınırlı kalacak? View Post
Selamlar, S23 FE kullanıcısıyım. Türkiye'de satışa çıktığı günlerde aldım ve hala kullanıyorum ancak şöyle bir sıkıntısı var bu cihazın: Aracımda... View Post
elma da var mı bilmiyorum ama artık bu instagramın telefonun ramini su gibi içmesi s4 fe nin ısınması telefonun kış ayında bile deli gibi pil... View Post
Herkese selamlar arkadaşlar s 25 plus değişim kampanyasindan 45k verdim üzerine 64 k ekledim ilk defa urtla modeli kullanmanın heyecanını yaşıyorum... View Post
Arkadaşlar orjinal samsung 25w adaptör var bende bu adaptör samsung S25 fe ye olurmu? 45 w alıyor View Post
Bu powerbank s25 serisiyle uyumlu mu? Uyumlu modeller arasında göremedimde birde powerbank %100 sarjla kac defa telefonun şarjını doldurur teşekkürler... View Post
Telefonun alt köşelerinden kaydırınca gemini açılıyor. Nasıl kapatabilirim (j8) View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1491 | |
| 1167 | |
| 871 | |
| 811 | |
| 806 |
| User | Count |
|---|---|
| 29 | |
| 27 | |
| 24 | |