cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şarj sorunu

(Topic created on: Wednesday)
23 Views
_Yasin
Active Level 2
Options
Galaxy S

S24 ultra kullanıyorum Telefonu şarja takalı 30 dk oluyor 28 den en fazla 36 ya çıkmış normalde 1 saat de tam şarj oluyordu ve şu an 2 saat 20 dk diyor şarj etme süresine telefonu yeniden başlattım gene aynısı oldu ilk başta 58 dk diyor ondan sonra şarj Süresi artıyor telefon şu an aşırı bi sıcak ondan hava dan dolayımı yani sıcaklık yüzüne mi yapıyor anlamadım sıcak diye suyun altına da soktum hala aynı yardımcı olurmusunuz

12 Comments
Galaxy S
Donanımsal bir sorun olabilir. Samsung Members uygulaması üzerinden telefon tanılaması yapın. Donamımsal sorun ortaya çıkarsa garanti kapsamında o parçayı değiştirtin.
0 Likes
_Yasin
Active Level 2
Galaxy S
Reis kontrol ettim yok bi sorun hepsinden geçti
0 Likes
Galaxy S
Farklı prizlerde denediniz mi? Belki prizde sıkıntı vardır. Ancak cihazın kalibrasyonunda da sıkıntı olabilir.
0 Likes
_Yasin
Active Level 2
Galaxy S
Telefonun aşırı sıcak olması normal mi sence
0 Likes
Galaxy S
Yaz aylarına geliyoruz. Eskiden böyle değilse normal denilebilir. Ancak çok sıcak olması arkaplanda çalışan uygulamalar yüzünden olabilir. Telefon ısındığında telefon kılıfını çıkartın. Çok ısındığında telefonu kullanmayın ve soğumaya bırakın. Arkaplanda çalışan uygulamaları kapatın, kullanılmayan ayarları kapatın.
0 Likes
_Yasin
Active Level 2
Galaxy S
Şu an normal bi durumda eskiden de o kadar sıcak olmuyordu yenilerde yapmaya başladı arka planda uygulama bırakmıyorum ara sıra da suya tutuyorum soğuması için bi sorun olmaz herhalde direk soğuyor bu sorun bu gün oldu daha da yavaş şarj oluyor
0 Likes
Galaxy S
Farklı prizlerde denediniz mi şarj etmeyi? Sorununuz çözülmezse yetkili servise başvurun. Birde telefona daha fazla su tutmayın, zaten fazla ısınmış anlattıklarınıza göre. Yani ani soğuma telefonda küçük çatlaklara yol açabilir.
0 Likes
_Yasin
Active Level 2
Galaxy S
Şu an farklı bir prize taktım 61 ve 40 dk gösteriyor az evvel de 1 saat 15 dk diyordu şu an 40 dk ama 2 dk falan geçtikten sonra süre geri yükseliyor
0 Likes
Galaxy S
O zaman yetkili servise götürün. Ancak garantiden yararlanamayabilirsiniz. Su teması cihazı garanti dışı bırakır çünkü.
0 Likes