cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şarj sorunu ve One Ui 7

(Topic created on: 05-03-2025 05:49 PM)
118 Views
toprakkaramnl
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhabalar. S22 model bir cihaz kullanıyorum şarjı güç tasarrufunda değilken neredeyse dakika başı %1 azalıyor yeni gelecek olan One Ui 7 ile bu sorun çözülebilecek mi? Daha doğrusu pil ömrü optimize edilecek mi?

13 Comments
Atakan63
Active Level 8
Galaxy S
Şimdi burda sıkıntı var pilin bukadar gitmesi pilde sıkıntı yada şarj aletinde bi sıkıntı var demektir bence günceleme yerine git bi kontrol ettir derim.
0 Likes
toprakkaramnl
Active Level 1
Galaxy S
Hocam pilde bir sorun yok büyük ihtimal ya ben ekran sürem yüksek olduğu için sanki pil hızlı bitiyor gibi algılıyorum yada bu sorun orjinal adaptör ve kablo yerine vivo adaptör ve kablo kullandığım için olabilir mi?1746285020055.jpg
Atakan63
Active Level 8
Galaxy S
Şaka falan yapıyon 3700 mah ne tabiki hızlı biter iyimisin hiç mi sana söylemediler 4000 yetersiz diye falan 3700 nasıl kullanıyon jeneratör ile mi geziyorsun jdjdjdjdhfowhdjdch
0 Likes
toprakkaramnl
Active Level 1
Galaxy S
Dkskclslckslkxz telefonda değişen yok yeni batarya mı taktırayım diyprsun yani
Atakan63
Active Level 8
Galaxy S
Yok git telefonu sat a56 falan al o bile yerden keser ayanı bu mah çok düşük Hani ben 10bin mah powerbank taşıyorum telefon s24 fe 4700mah zor yaşatıyorum.
SefaBey7474
Active Level 7
Galaxy S
Pil sağlını kontrol et arkadaşın dediğin gibi ya pilde ya da adaptörde sıkıntı var
0 Likes
toprakkaramnl
Active Level 1
Galaxy S
Hocam pilde bir sorun yok büyük ihtimal ya ben ekran sürem yüksek olduğu için sanki pil hızlı bitiyor gibi algılıyorum yada bu sorun orjinal adaptör ve kablo yerine vivo adaptör ve kablo kullandığım için olabilir mi?1746284938631.jpg
0 Likes
SefaBey7474
Active Level 7
Galaxy S
Orjinal kablo ve adaptör her zaman iyidir ben bu konuda dikkat ederim ekran süresinden kaynaklı olabilir biraz daha dikkatli kullanım yapıp öyle deneyin birde
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Pil sağlığınızı kontrol edin. Müşteri hizmetlerini arayın yada Bu yoldan öğrenin.
Öncelikle Play Store üzerinden LogLog uygulamasını indirin. Log kaydını okuyabilmek için gerekli.

* Telefon Uygulamasını açıp *#9900# tuşlamasını yapın
(Otomatik Engelleyici açıksa kapatın yoksa ekran gelmez. İşlemler bittikten sonra tekrar açabilirsiniz.)

* Açılan ekranda en aşağıya inip Run dumpstate & Copy SD Card yazan seçeneğe tıklayın.

Bastıktan sonra dosya kaydedicek önce. Dosyaya bir isim vermeniz gerekli istediğiniz ismi verebilirsiniz.

* Bir süre bekleyin. Genelde 3-5 dakika sürüyor. Sonrasında Dosyalarım uygulamasından Log klasörünü bulun ve tıklayın. Farklı bir klasörde olabilir dosya yolunu kopyalama bittikten sonra size belirtiyor.

* Bütün ZİP'leri çıkartın. En büyük boyuta sahip olanlar yer alacak . Sırasıyla klasörlere girerek çıkartın.

* En sonunda yaklaşık 140 160MBlik bir TXT dosyası bulunuyor. Onu LogLog uygulamasında açın. mSavedBatteryAsoc aratmasını yaparak en yakın sonuca gidin. pil değerinizi görebilirsiniz. (varsa mSavedBatteryBsoh aramasınıda yapabilirsiniz o daha doğru. Nedense bazı cihazlarda görünmüyor Bsoh.)
0 Likes