cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şarj problemi

(Topic created on: 02-11-2025 12:08 AM)
88 Views
cantas
Active Level 3
Options
Galaxy S

image

Şuanda kullandığım şarj adaptörü 45 w ve hızlı şarj ediyor. Normalden çok daha yavas dolduruyor ve bugun 2 defa başıma geldi. Sorun neyden kaynaklı olabilir acaba ?
9 Comments
AdaYağız
Active Level 7
Galaxy S
20-80 arası hızlı doldurur 30dk sürer 80-100 arası o da 30dk sürer
cantas
Active Level 3
Galaxy S
Peki benim bunu 9 ay sonra **bleep** etmem 😀 . Iponelerin kendini tekrarladığı dönemde s24 ultrama bişey oldu zannettim 😊🙏
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
45w İle 25w Arasında Çok Bi Hız Farkı Yok Aslında
0 Likes
cantas
Active Level 3
Galaxy S
Aslında ekran süresine etki etti. 3 4 ay 25w kullandım sonrasında 45 döndüm 1.30 2 saat **bleep** etti diyebilirim1739221460885.jpg
ienes
Expert Level 4
Galaxy S
Hangisi daha iyi yani sizce
0 Likes
cantas
Active Level 3
Galaxy S
45 w
0 Likes
rs7quattro
Active Level 6
Galaxy S
Kablo
ByeByesamsung
Active Level 9
Galaxy S
S25 ulturada dahil olmak şartıyla bu sorunun yaşamayan az cihaz vardır
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy S
şarj adaptörün 45w ve hızlı şarj destekliyorsa ama telefon çok yavaş şarj oluyorsa, bu birkaç şeyden kaynaklanıyor diyebilirim öncelikle kullandığın kablo eski olabilir ya da hasar görmüş olabilir, çünkü eski kablolar hızlı şarjı engelleyebiliyor. ayrıca telefonun çok ısındıysa şarj hızı düşer, cihaz sıcaklık nedeniyle yavaş şarj etmeye başlar. şarj adaptörü de bazen sorun çıkarabiliyor, adaptörün fazla ısındığında ya da bozulduğunda yeterince güç veremeyebilir. bir de telefonunun yazılımı eskiyse, yazılım güncellemesi yapmayı unutma, çünkü bu tür şeyler de şarj hızını etkileyebilir. son olarak, arka planda çok uygulama açık kaldığında da şarj biraz yavaşlayabilir. yani birkaç farklı şey olabilir, biraz kontrol etmen gerekebilir.
0 Likes