cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Şarj aleti hakkında

(Topic created on: 02-14-2024 05:58 PM)
1142 Views
BeyazzAdam
Active Level 7
Options
Galaxy S
Merhaba Acaba xiaomi'nin 33 watt'lık şarj aleti ile s23 fan Edition şarj etsem 25 what olarak verir mi yani 25 wattlık şarj adaptörü yerine xiaomi'nin 33 watt'lık şarj adaptörünü kullansam aynı gücü alır mıyım

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Merhabalar,herhangi bir sorun olmaz telefon gerektiği kadar watt çeker rahat rahat kullanabilirsiniz hayırlı olsun 🙂

Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için Çözümüm işine yaradıysa eğer beni desteklemek için lütfen yorumumu kabul et teşekkürler :)

View solution in context

14 Comments
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Telefonun desteklediği en yüksek wattı alırsın. Yani 25.
BeyazzAdam
Active Level 7
Galaxy S
Peki bir zarar verir mi acaba
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Vermez. Zaten yeni telefonlar bu tür şeylere karşı korumalı oluyor. 25wattdan fazla güç çekmiyor.
BeyazzAdam
Active Level 7
Galaxy S
Teşekkürler elimde 20 watt şarj aleti var da 5 watt daha fazla alsın diye xiaomi'nin 33 watt'lık şarj aleti ile deneyeceğim bakalım ne kadar şarj süremi etkileyecek Normalde bir saat 38 dakika Yazıyor 33 what kaç yazar
0 Likes
Solution
Galaxy S
Merhabalar,herhangi bir sorun olmaz telefon gerektiği kadar watt çeker rahat rahat kullanabilirsiniz hayırlı olsun 🙂

Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için Çözümüm işine yaradıysa eğer beni desteklemek için lütfen yorumumu kabul et teşekkürler :)
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bir Sorun olmaz
_KR0N0S_
Active Level 9
Galaxy S
Knk bilen bilmeyen herkes yazmış ama 33w lık adaptör den 25w çekemezsin,bunun için hem adaptörün hem telefonun bunu desteklemesi lazım yani 25w veya 45w lık bir adaptör ile samsung telefonu süper hızlı şarj edebilirsin ama 33w lık xiami adaptörle süper hızlı şarj edemezsin sadece hızlı şarj edebilirsin oda 15w lık güç demek elinde varsa dene hatta denemesi bedava :) ( bende 33w xiaomi,25 ve 45w samsung adaptör var hepsini denedim bu arada yeni almayı düşünürsen en iyisi 25w lık, 45i boşuna çıkarmış samsung arda bir kaç dakika oynuyo 25w ile
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
33 wattlık adaptör samsung süper hızlı şarjı destekliyorsa 25 watt şarj edebilirsin. Ama dediğin gibi xiaominin 33w adaptörü bunu desteklemiyor o yüzden 15w veriyor.
0 Likes
BeyazzAdam
Active Level 7
Galaxy S
Başkanım mesela iPhone'un 20 watt'lık hızlı şarj aleti ile şarj etsem 15 watt mı alacak 15 watt'ın üstüne almayacak mı yani ben 25 watt'ı bulabilmek için Samsung'un 25 wattlık şarj aletini mi almam gerekiyor orijinal olarak kendi şarj aletinde mi buluyor sadece
0 Likes