cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şarj Soketinde Nem Uyarısı

(Topic created on: 07-06-2023 08:00 AM)
5205 Views
MekaClyde
Active Level 6
Options
Galaxy S

Merhabalar. 2 3 üç gündür bu lanet sorun telefondan bezdirdi beni. Herhangi bir sıvı teması yaşamamış olmasına rağmen 3 gündür telefonum nem uğrarısı veriyor ve şarj olmuyor. Telefonu kapatıyorum şarja takıyorum hata veriyor telefonumu açınca düzeliyor. Dün akşam geldiğimde kapandı açamadım telefonun bu hata yüzünden abimin evine gittim ters kablosuz şarj ile açtım az biraz şarj ettim. Telefonu aldığımdan beri suyla temas bile etmedi.

4 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Geçmiş olsun. Bu uyarıyı almanız için doğrudan sıvı teması şart değildir. Çok nemli bir alanda yaşıyorsanız havadaki nem, şarj soketinin içinde yoğunlaşıyor olabilir. Vantilatör veya saç kurutma makinesinin soğuk bölümü ile bu alanı kurutmak geçici çözüm olabilir.
MekaClyde
Active Level 6
Galaxy S
Gece boyu kapalı bıraktım sorun olsa kururdu. Fön makinesi ile uzun süre boyunca soğuk hava tuttum hala aynı sorun yazılımdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum daha önce kışın olmuştu o zaman hızlı şarjı kapattığımda şarj oluyordu sadece.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
O hâlde söylediğiniz gibi yazılıma dayalı bir sorun yaşıyorsunuz. Öteki yorumda sunulan yöntem inşallah çözüm sağlar.
MekaClyde
Active Level 6
Galaxy S
Deneyeceğim teşekkürler. Ben de aradım sıfırlayın diyorlar da şuan olmaz dedim bunu bir deneyeceğim.