Original topic:

İp 15 Pro vs S24 Ultra

(Topic created on: 08-06-2025 12:52 PM)
106 Views
Gka13
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar,

Elimde 1 yıllık bir iPhone 15 Pro var. Sizce bu cihazdan S24 Ultra'ya geçilir mi? Gün içinde çok **bleep** telefon kullanan birisi değilim ancak iPhone'u bu haliyle günde 2 kere şarj etmek zorunda kalıyorum, S24 Ultra'da ortalama bir kullanımda batarya performansı nasıl olur?
Bu arada iPhone 15 Pro'yu verip sıfır S24 Ultra aldığımda elimde 20 binden fazla bir para kalacak sizce mantıklı mı?
13 Comments
Bekir_S22_S24
Expert Level 4
Galaxy S
S25 U daha mantıklı olabilir senin icin
0 Likes
Gka13
Active Level 1
Galaxy S
Fiyattan dolayı mantıklı olmuyor maalesef. S24 Ultra'ya geçtiğimde 20 bin lira ekstra para kalacak cebimde. Dengi fiyatta boş yere telefon değişikliğine gitmem
0 Likes
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Şarj konusunda büyük bir cihaza geçiyorsunuz tabikide pil performansı artacaktır. Ancak samsung'un sıkıntılı tarafı şu güncelleme sonrasında büyük cihaz olsada cihaz ciddi oranda pil performansı düşüyor ve ısınma oluyor. Mesela aynı cihazla 12-13saat pil alabilen varken bazıları güncelleme sonrası 2-3 saat alabiliyor. Onun haricinde ios kadar stabil olmasada gayet iyi arayüze sahip😊
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
S24 ultra ile s25 ultra arasında işlemci dışında fârk yok, onu da normal kullanıcı hissedemez zaten bence geçin, kalan 20k'ya da tablet+saat veya saat+kulaklık alabilirsiniz.
Rcp31
Active Level 3
Galaxy S
Gec geç zaten denk telefonlar s24 ultra daha iyi hatta ipone copunden
rehxxzenn
Active Level 4
Galaxy S
Eğer telefonunda ısınma kasma vb. Yoksa geçme boşuna powerbank vb. al, başka iPhone modeline geç yada bir şekil idare et batarya için iostan androide geçmeyi pek mantıklıbulmuyorum( iPhonenin daha uzun ömürlü ve stabil olduğunu düşünüyorum)
0 Likes
FurkanS24U
Active Level 6
Galaxy S
Temmuz güncellemesinden sonra durduk yere ısınmalar yaşadım rahatsız edecek şekilde fakat onları da samsungun thermal guardian uygulamasıyla çözdüm. Batarya konusunda sizi üzmez. Ufak tefek bugları var evet mesela fhd çözünürlükte ekranı kilitlediğinizde 1 sn donarak kapanıyor. Onun haricinde aldığıma pişman olduğum bi telefon olmadı aslında ui 8 ile çözülür diye bekliyorum. Fhd çözünürlükte şarj performansı resimdeki gibi qhd çözünürlükte bu 6 saat bandına düşüyor.1754474662881.jpg
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
S25 ultraya geçin geçecekseniz
Ben s24 ultraya s25ultraya geçmiştim
Farklı cihazlar bence
0 Likes
Gka13
Active Level 1
Galaxy S
Hocam fiyat konusunda mantıklı olmuyor ekstra olarak tasarım konusunda da köşeli tasarımdan dolayı S24 Ultra'cıyım