Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Samsung Galaxy Z Fold Özel Sürüm Ekim ayı sonunda piyasaya çıktı ve sadece 10 dakikada tükendi. Hem de tam üç defa.Bu sene Ekim ayında Samsung büyük... View Post
Not: bu görseller konsepttir View Post
Hepsiburada üzerinden eskiyi getir yenir al üzerinden model değiştirmek istiyorum elimdeki cihaz 23 fe düz 23 mi almalıyım yoksa 24 mi karardozıö... View Post
Samsung s24 fe için uygulama kilidi varmı View Post
Arkadaşlar bugün samsungu aradım telefonun pil ömrü yüzde kaç öğrenmek için ben cihazı alalı daha 1 ay olmadı cizhazın pil ömrü %98 e düşmüş sizcede 1... View Post
Bixbiy'ye Türkçe desteğin gelmesini bence Tüm Samsung Kullanıcıları istemekte. Siz değerli Türkiye Samsung Temsilcileri bu konuyu tefonlarımızı... View Post
Fotoğraf çektikten sonra üzerinde bir kaç tane nokta dönüyor ve fotoğrafın tüm renkleri istemediğim bir şekilde değişiyor, ayarları sıfırladım, görsel... View Post
Merhaba arkadaşlar telefonumun pilini bugün değiştirdim ama pil zayıf uyarısı halâ duruyor onu nasıl düzeltebilirim View Post
Şifrem doğru olmasına rağmen yanlış diyor varmı çözümü View Post
User | Likes Count |
---|---|
992 | |
523 | |
510 | |
404 | |
338 |