S20 telefonumun nfc ayarlarında değişiklil yapamıyor ve nfc yi kullanamıyorum. Ayrıca Şarjı çok hızlı bitmeye başladı günde kaç kere şarja taktığımı... View Post
S20 telefonumun nfc ayarlarında değişiklil yapamıyor ve nfc yi kullanamıyorum. Ayrıca Şarjı çok hızlı bitmeye başladı günde kaç kere şarja taktığımı... View Post
s23 fe cihazım var. Sadece instagram'da dolaşıyordum. Bu sıcaklıklar normal mi? işlemci genelde 45-50 arasında seyrediyor. Elimi yakıyor... View Post
4 gündürOne UI 6 kullanıyorum ve benim için en dikkat çekici şey pil oldu. Artık mutluyum çünkü 1 gün bile dayanmayan120Hz de 2-3 saat ekran süreleri... View Post
Android 14 gelen var mi s22 gelen var mı View Post
Evet dostlar MAALESEF Samsung Apple cihazlara kıyasla optimizasyon kategorisinde sınıfta kalıyor fakat bu zamanla düzelecek forumdaki kullanıcıların... View Post
çözümü hic bir yerde bulamadim bilen arkadaslar varsa yazabilir mi View Post
Cihaz S20 FE snapdragon. Google play sistem güncellemesinde güncelle diyorum bir türlü güncellemiyor. Sebep ne olabilir View Post
2015 Facebook shitpost emojileri gibi bence güzel değil sizce? View Post
One UI 6 ile birlikte WiFi Labs güncellenmiş daha şık bir arayüze sahip olmuş. Burada WiFi sürümünü görebiliyoruz (WiFi 4,5,6) ona ek olarak hangi... View Post
S22 ultra ekran kırıldı garantiden değişim ücretini biliyor musunuz View Post
User | Likes Count |
---|---|
451 | |
357 | |
175 | |
166 | |
158 |
User | Count |
---|---|
42 | |
40 | |