Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
S21fe cihazına güvenlik güncellemesi yaptım yaptıktan sonra kamera kalitesi düştü nasıl düzeltiriz View Post
S24fe kullanıyorum lockstar var. Kilit ekranını düzenlerkende hatalar oluyor bu olduğunda düzenlemiyordum bile dizi izlerken kapattım ve su... View Post
S23 VE S24 (FE HARİÇ) SERİLERİNDE BATARYA SAĞLIĞI DETAYLI OLARAK GELİRMİ BİLGİSİ OLAN VARSA AYDINLATABİLİR Mİ ?? View Post
Merhabalar arkadaşlar cihaz uzun süre kullanimda gözü çok yoruyor ve rahatsız ediyor sizin önerdiğiniz bir ekran ayarı var mı ? View Post
2 saatte %9 gitmiş 4 gün önce aldım View Post
Son güncellemeden sonra S23 batarya performansı ne yazık ki rezalet. Bundan dolayı cihazı değiştirmeyi düşünüyorum ve sizce Poco F7 iyi bir tercih... View Post
ProblemSamsung s 25 ultra telefonumda kameradan video ve fotoğraf çekerken 0.6ya ve 2ye alırken ses çıkıyor ayrıca birkaç saniye dalgalanma oluyor... View Post
S25 256 gb dan, 10k verilip s24 ultra 512 gb a geçilir mi fikirlerinizi merak ediyorum? View Post
Normal telefon uygulaması üzerinden görüntülü konuşma yapamıyorum . Önceden oluyordu son 2 haftadır başarısız diyor. Nedeni ne olabilir? S24 plus... View Post
Arkadaşlar telefon sarj yerinde nem yabancı madde tespit edildi uyarısı veriyor ama bakınca bir şey yok sarj da etmiyor Çözümü var mı ya da başına... View Post
User | Count |
---|---|
26 | |
16 | |
15 | |
14 | |
13 |