cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

İnstagram

(Topic created on: 04-04-2021 04:47 AM)
420 Views
Hakanzyy
Active Level 3
Options
Galaxy S

S10 PLUS TELEFONUMDA INSTAGRAMA VIDEO ATIYORUM MOBESE KAMERASI GIBI CIKIYOR ARTIK BIRSEYLER YAPMANIN VAKTI GELMEDI MI SAMSUNG ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Aynı video başka bir sosyal medya platforma attığın zaman nasıl görünüyor bu bence senin kullandığın o uygulama ile ilgili bir sorun Samsung ne yapsın elinde olan cihaz kamera özellleri belli ve o dediğin şekilde video çekmeyeceğini sende biliyorsun instagram alırken videoya format yapıyor da olabilir bence sorununun çözümü yanlış yerde arıyorsun gibi

View solution in context

7 Comments
Solution
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Aynı video başka bir sosyal medya platforma attığın zaman nasıl görünüyor bu bence senin kullandığın o uygulama ile ilgili bir sorun Samsung ne yapsın elinde olan cihaz kamera özellleri belli ve o dediğin şekilde video çekmeyeceğini sende biliyorsun instagram alırken videoya format yapıyor da olabilir bence sorununun çözümü yanlış yerde arıyorsun gibi
Hakanzyy
Active Level 3
Galaxy S
S10 plus ile birlikte instagram ile iş birliği yaptığını duyurmuştu buna güvenerek bu cihazı aldım sonuç güzel olur diye ama tam bir hayal kırıklığı en azından amiral gemisi cihazları optimize etsinler instagram gibi bir platformda fotoğraf video paylaşıyoruz sanki s10 plus ile değilde j7 prime ile çekmişiz
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
O özellik kaldırıldı Android 11 ile
Hakanzyy
Active Level 3
Galaxy S
Seninde başına geliyor mu instagramda kalite kaybı
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Ben kullanmıyorum o uygulamayı sosyal medya hiç birini kullanmıyorum 5 senedir sadece haberleşme amaçlı telegramx kullanıyorum
Hakanzyy
Active Level 3
Galaxy S
Bixby Türkçe desteği getirecekler mi bilgin var mı bu konuda
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Onunla ilgili çalışma var demişlerdi ama ben gelmeyeceğini düşünüyorum çünkü Google asistan Android sistem uygulaması olarak artık her ülkede ve kendi dillerinde aktif geliyor bundan dolayı yakın zamanda geleceğini düşünmüyorum