cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

İnstagram pil tüketimi sorunu

(Topic created on: Sunday)
137 Views
TuRKCeLLCuK
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba. S24 Plus kullanıyorum ve şarjından hiç memnun değilim ancak bu instagram neden bu kadar çok pil tüketimi yapıyor anlam veremiyorum. Derin uyku moduna almama rağmen çözüm olmadı. Önerisi olan var mı?

image

image

11 Comments
YunusG
Expert Level 2
Galaxy S
Instagram kaynaklı bir sorun. Play Store üzerinden Beta programına katılmanın sorunu çözdüğünü söyleyenler var ama ben denemedim.
AhmetA355G
Active Level 4
Galaxy S
Ben denedim evet işe yarıyor ama çok değil biraz yarıyor
0 Likes
Ahmetcengiz
Active Level 5
Galaxy S
Instagram lite
0 Likes
TuRKCeLLCuK
Active Level 1
Galaxy S
Daha önce poco x3 pro kullanıyordum onda böyle sorunlar yoktu
0 Likes
FerhatS24FE
Active Level 3
Galaxy S
Beta falan tam randımanlı değil yine aynı şekil pil sömürüyor. Ve telefonu ateş gibi ediyor. Isınma problemi ciddi bir durum. Meta maalesef pil düşmanı. Ben orjinal Instagram uygulamasını kaldırdım. Instapro kullanıyorum. Hem daha stabil hem daha hızlı hemde pil ve telefon dostu. Ve gram ısınma yok. Instapro kullanmaya başladığım dan beri ekran sürem düzeldi. Görseli paylaşıyorum. Pil %90 koruması ile son şarjdan bu yana. 1748196073151.jpg
0 Likes
TuRKCeLLCuK
Active Level 1
Galaxy S
Instapro instagramdan bağımsız harici güvenilir bir uygulama mı?
0 Likes
FerhatS24FE
Active Level 3
Galaxy S
Valla one uı7 geldiğinden beri members da herkes hemen hemen şarj ve ısınmadan dolayı orjinal ınstadan proya geçti. Geliştirilmiş daha stabil ve daha özellikli bir uygulama. Bence güvenilir.
0 Likes
emry2001
Active Level 6
Galaxy S
Nerde var hocam bu uygulama play storede bulamadım
0 Likes
TRAtaberk
Active Level 10
Galaxy S
OneUI7 güncellemesiyle beraber Vulkan grafik çalışma metoduna geçildi,OneUI 6.1 OpenGL ile çalışıyordu.Instagram OpenGL ile çalıştığı için aşırı sarj tüketiyor.Instagram ve samsungun bu sorunu çözmesi lazım bir an önce aynı sorun tik tok kullananlarda'da mevcut.
0 Likes